6e Editie van het Leraren Volleybaltoernooi een daverend succes!

Afgelopen maandag werd de 6e editie van het Leraren Volleybaltoernooi georganiseerd. Het was een spannend toernooi, waarbij VSO de Brug er uiteindelijk met de winst vandoor ging.

Dit jaar hadden maar liefst 30 teams zich ingeschreven voor het leraren volleybaltoernooi, het voorgaande jaar waren dit 16 teams. Door de vele inschrijvingen werd het toernooi dit jaar in de IISPA georganiseerd. Er werd gespeeld op 4 velden en er waren in totaal 8 poules. In totaal werden er 55 wedstrijden gespeeld.

VSO de Brug I en SO Het Mozaïek II mochten het uiteindelijk tegen elkaar opnemen in de finale. Het werd een spannende finalewedstijd, waarbij het beslissende punt naar VSO de Brug II ging. Daarmee verdienden ze een gratis deelname aan het Almelose bedrijvenvolleybaltoernooi op 16 mei aanstaande.

Almelose Bedrijvenvolleybaltoernooi

Op donderdag 16 mei van 17:00 tot 23:00 uur staat de IISPA volledig in het teken van de derde editie van het Almelose Bedrijvenvolleybaltoernooi. Aanmelden voor dit toernooi is mogelijk via www.sportbedrijfalmelo.nl/bedrijvenvolleybaltoernooi