Sport en bewegen

Actief Almelo

Actief Almelo is dé website voor sportieve- en creatieve activiteiten in Almelo!

Een leven lang met plezier sporten en bewegen!

Actief Almelo is dé website voor sportieve- en creatieve activiteiten in Almelo! Almelose inwoners van alle leeftijden kunnen zich via dit platform inschrijven voor verschillende kennismakingsactiviteiten of sportieve evenementen om zo hun talenten te verkennen of gewoon lekker te sporten en bewegen. Een kennismakingsactiviteit bestaat doorgaans uit 1-5 lessen/bijeenkomsten en is laagdrempelig (meestal gratis of tegen een kleine vergoeding).

Ontdek wat bij je past!

Alle sport- en cultuuraanbieders in de gemeente kunnen hun kennismakingsactiviteiten promoten via actiefalmelo.nl.

Als aanbieder van activiteiten bent je vrij om zelf de data en tijden te bepalen. Je mag deelnemers mee laten doen met een bestaande groep, maar er kan ook een nieuwe groep gevormd worden. Het is toegestaan om per inschrijving een kleine vergoeding te rekenen, maar het liefst worden de activiteiten natuurlijk gratis aangeboden.

Let op! Alle activiteiten voor basisschoolkinderen worden gepromoot in een kleurrijk Sjors Sportief/Creatief boekje, alle kinderen in Almelo krijgen dit boekje mee.

Stappenplan

 1. Ga naar www.actiefalmelo.nl
  Registreer via ‘Registreren Aanbieders’. Vul de algemene gegevens in. Hierna kom je in jouw persoonlijke beheer en kun je direct activiteit(en) toevoegen.
 2. Voer jouw activiteit(en) in
  Het aantal kennismakingsactiviteiten per activiteit mag je zelf bepalen. Wanneer je drie datums per activiteit ingeeft zullen de deelnemers ook drie keer kunnen komen. Heb je meerdere data waaruit deelnemers kunnen kiezen? Voer deze dan in als een nieuwe activiteit.

 3. Leeftijdsgroepen aanmelden
  Je bepaalt zelf voor welke doelgroep de activiteit geschikt is, dit doe je door de juiste leeftijdsgroepen aan te vinken.

 4. Maak je activiteit persoonlijk
  Voeg een leuke foto toe en denk aan een activerende promotietekst over de activiteit.

Femke Keupink

Manager Sport & Gezondheid

f.keupink@sportbedrijfalmelo.nl
0611774540

Meer informatie?

Wij komen graag met je in contact! Neem bij vragen contact op met Femke Keupink via ons contactformulier.