Voor iedereen

AlmeLON

Op 12 september (08:30 – 13:00 uur) organiseren wij de tweede editie van de AlmeLON; de Triathlon voor iedereen!

AlmeLON, dé triathlon voor iedereen dwars door Almelo

Samen fietsen (60 min), wandelen (60 min) en zwemmen (30 min) dwars door Almelo, dat is de insteek van de tweede editie van de AlmeLON. De AlmeLON is een Triathlon voor iedereen!

Bewegen leidt tot afname van gezondheidsrisico’s, lichamelijke klachten en bevordering van de algehele gemoedstoestand. Samen bewegen is leuker, gezelliger en makkelijker. Met deze unieke Triathlon staat gezelligheid en plezier in bewegen voorop. Met de juiste begeleiding op een verantwoorde manier bewegen.

Route

De ontvangst (met koffie en thee) is bij Het Sportpark Almelo. Vanuit Het Sportpark lopen we naar de Bibliotheek. De route vervolgt weer richting Het Sportpark, waar de fietsen staan voor het eerste ‘wisselpunt’. Op de fiets rijdt u een mooie route door de Gravenallee. Na het tweede ‘wisselpunt’ is het tijd om te zwemmen. Ook kunt u deelnemen aan een seniorenjogging/fit les. We sluiten de AlmeLON af met een gezamenlijke lunch.

Samenwerkende partijen

Sportbedrijf Almelo, Fysio Almelo en Bibliotheek Almelo slaan de handen ineen en organiseren dit najaar gezamenlijk de AlmeLON.

Fysio Almelo levert de medische expertise voor en tijdens de triathlon. “Het optimaal laten functioneren van het houdings- en bewegingsapparaat van mensen is waar wij ons voor inzetten, dat komt in dit evenement allemaal samen.”

Sportbedrijf Almelo zet mensen graag ‘voortdurend in beweging’. “Op donderdagochtend is er al een speciale senioren zwemochtend in Het Sportpark. Daar sluit de AlmeLON prachtig op aan. Op een leuke manier combineren we zorg, ontspanning en beweging met elkaar”.

Bibliotheek Almelo is het startpunt van dit unieke evenement. “Ook wij zetten ons graag in om het welbevinden van senioren te bevorderen. Deze unieke samenwerking waarin ‘samen vitaal’ centraal staat past dan ook bij ons. Wij ontvangen iedereen graag!”

Aanmelden

Meld u aan voor de AlmeLON, door een ticket te kopen via onderstaande button.

Inschrijven bij de receptie van Het Sportpark is ook mogelijk.

Datum12 september 2019
Tijd08:30 – 13:00 uur
Start locatieHet Sportpark Almelo

Meer activiteiten

Inschrijven

Meld u aan voor de AlmeLON, door een ticket te kopen via onderstaande button.

Inschrijven bij de receptie van Het Sportpark is ook mogelijk.

Vragen

Heeft u vragen over de AlmeLON? Stel uw vraag via onderstaand contactformulier of mail Jan Willem Dangremond via jw.dangremond@sportbedrijfalmelo.nl