Fit en afvallen met

Aqua fit

Heb je behoefte om op een verantwoorde en prettige manier te bewegen in het water zonder risico op blessures? Dan is Aqua Fit echt iets voor jou!

Fifty Fit

Een prettige manier van je conditie
verbeteren en om af te vallen

Aqua Fit

Heb je behoefte om op een verantwoorde en prettige manier te bewegen in het water zonder risico op blessures? Dan is Aqua Fit echt iets voor jou! Deze activiteit bestaat uit diverse bewegingsvormen, die zowel fanatiek of recreatief kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen. De les biedt een gevarieerde training en is gericht op het verbeteren of behouden van je conditie, kracht en lenigheid. In het water worden de gewrichten veel minder belast. Mensen die niet zwemvaardig zijn kunnen ook goed deelnemen aan deze les.

Halfdiepe bad

Klanten met blessures of pijnlijke gewrichten kunnen meestal goed aan deze lessen deelnemen. De les wordt gegeven in het halfdiepe bad (max. 1.40m), waarbij u dus kunt staan. Dit bij een watertemperatuur van ongeveer 32 graden.

Voordelen

De voordelen van Aqua Fit zijn onder andere; het verbeteren van de conditie, versterking van spieren en ontspanning van het lichaam. Er wordt daarnaast gewerkt aan onder andere; het uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie. Een les duurt een half uur, maar u kan 1 uur in het water verblijven. Tevens biedt deze activiteit u de mogelijkheid nieuwe contacten met anderen te leggen.

Tijden & tarieven

Wilt u meer weten over de tijden en tarieven?

Tijdenoverzicht
Tarievenoverzicht

Informatie

Heeft u vragen over zwemzaken en/of zwemlessen neem dan met ons op via telefoonummer
0546 – 863636 of via het onderstaande formulier