Samen met collega’s

Bedrijvenvolleybaltoernooi

Ook dit jaar staat de IISPA weer in het teken van het Bedrijvenvolleybaltoernooi! Wie gaat er met de prachtige wisselbeker vandoor?

Bedrijvenvolleybal

Samen met jouw collega’s gezellig
meedoen aan een volleybaltoernooi

Bedrijvenvolleybaltoernooi

Donderdagavond (17:00 – 23:00 uur) 16 mei staat de IISPA volledig in het teken van de derde editie van het Bedrijvenvolleybaltoernooi. Bedrijven staan weer te popelen om mee te doen en de aanmeldingen lopen alweer binnen. Ga jij de uitdaging aan om samen met jouw collega’s deel te nemen?
Naast het sportieve aspect is het natuurlijk ook een netwerkevent, je werkt aan teambuilding en werkplezier met jouw collega’s. Dus, meld loop team meteen aan!

Een team bestaat uit minimaal 6 personen, waarvan minimaal twee dames.

Sportmaaltijd

Je hoeft niet eerst naar huis om te eten. Het is voor de deelnemende teams mogelijk om aan te schuiven bij een heerlijke sportmaaltijd(€ 12,50 pp) in het Sportcafé zodat iedereen meteen vanuit zijn/haar werk naar de IISPA kan komen.

Inschrijven

Wij hopen er samen met jullie net als vorig jaar weer een succesvolle editie van te maken. Wil jij met jouw bedrijf deelnemen aan deze derde editie van het Bedrijvenvolleybaltoernooi? Geef je dan op via het inschrijfformulier rechts op deze pagina.

De inschrijfkosten voor het  Bedrijvenvolleybaltoernooi bedragen slechts € 50,– per team (dit is inclusief deelname maar exclusief sportieve maaltijd).

Dela Beach Bedrijvenvolleybaltoernooi

Op 13 en 14 juli komt de DELA Eredivisie Beach naar Almelo. Indien je (ook) wenst deel te nemen aan het Dela Beach Bedrijvenvolleybaltoernooi, klik dan hier.

Meer activiteiten

Inschrijven

De inschrijving is inmiddels gesloten