AlgemeenZwemmen

Beleef deze zomerse dagen bij Zwembad Het Sportpark!

De eerste zomerse dagen zijn aangebroken; een mooi moment om een verfrissende duik te nemen in het zwembad! Vanaf maandag 7 juni openen wij ons buitenbad voor recreatief zwemmen!

“We hebben nog wel te maken met een aantal coronaregels, maar we komen gelukkig steeds dichter bij een normale situatie” aldus Rianne Lubbers Meijerink, coördinator zwemzaken van Het Sportpark. “De groepslessen beginnen weer vanaf 22 augustus, waarbij we ook nieuwe aquasportlessen introduceren!”

Zomerabonnementen

Wil je de hele zomer kunnen genieten van zomerse sferen, dan is het mogelijk een voordelig zomerabonnement aan te schaffen. Voor slechts € 49,95 per persoon kun je een hele zomer lang komen zwemmen in ons buitenbad! Of kies voor ons gezinsabonnement voor € 149,95 (max. 2 volwassenen en 2 kinderen). De abonnementen zijn geldig t/m vrijdag 17 september 2021.

Je kunt een zomerabonnement aanschaffen bij de receptie van Het Sportpark. Neem hierbij je zwempas mee. Als je nog geen zwempas hebt dan kost deze eenmalig € 6,-. Alleen betalingen per pin is mogelijk.

Recreatief zwemmen in het buitenbad

Voor recreatief zwemmen in het buitenbad is vooraf inschrijven verplicht. Reserveren en betalen is niet mogelijk op locatie van Het Sportpark Almelo. Per tijdsblok kunnen 750 zwemmers worden toegelaten.

Coronamaatregelen

Het dragen van een mondkapje is verplicht in de hele accommodatie. Het houden van 1,5 meter afstand is tevens verplicht, ook in het water. Daarnaast worden alle bezoekers verzocht zich te houden aan de geldende maatregelen van het RIVM. Kijk op www.sportbedrijfalmelo.nl voor een overzicht van alle geldende coronamaatregelen.