Mogelijkheden voor binnensportverenigingen

Budget klein sportmateriaal

Heeft jouw vereniging behoefte aan extra sportmateriaal? Dan kom je wellicht voor het budget klein sportmateriaal in aanmerking.

Aanschaf klein sport- en spelmateriaal binnensport

Met het budget gebruikersraad komen we binnensportverenigingen tegemoet die extra klein sport- en spelmateriaal willen aanschaffen waar de inventaris van de huidige accommodatie niet in voorziet. Ook willen we met dit budget verenigingen stimuleren om hun eigen sportaanbod te promoten, met behulp van niet alledaags sport- en spelmateriaal. Heeft jouw vereniging hier behoefte aan? Lees dan verder!

Voorwaarden

De aanvrager is een sportvereniging of -stichting uit de gemeente Almelo die met regelmaat gebruik maakt van één of meerdere Almelose binnensportaccommodaties. Men komt mogelijk in aanmerking voor een bijdrage uit het budget gebruikersraad mits…

  • De beoogde materialen ten goede komen aan de faciliteiten van binnensportaccommodaties in Almelo, óf:
  • De beoogde sportmaterialen worden ingezet om het sportaanbod van de vereniging te promoten (met behulp van bijvoorbeeld clinics op scholen, open dagen, introductie van nieuw sportaanbod)

Bij een goedgekeurde aanvraag wordt in overleg besloten of de aangeschafte middelen in beheer van Sportbedrijf Almelo blijven of dat dat onder de verantwoordelijkheid van de vereniging komt te vallen.

Buitensportverenigingen kunnen bij de gemeente Almelo terecht voor het budget gebruikersraad voor de buitensport.

Voorbeelden uit voorgaande jaren…

In de afgelopen jaren hebben verschillende verenigingen succesvol een aanvraag ingediend, zoals:

  • Omnivereniging SV LEDO: aanschaf klein sportmateriaal voor Ouder & Kindgym
  • Turnvereniging Achilles W.I.L.: aanschaf turnbalk en airtrack voor de trainingsgroepen
  • Judo Almelo: aanschaf kleine gewichten voor het beoefenen van krachttraining
  • Voet- en handbalvereniging RKSV Bornerbroek: aanschaf opblaasbare trainingspoppen voor de handbalgroepen

Aanvraag indienen

Voldoet jouw plan aan de eerder genoemde voorwaarden? Dan kun je een aanvraag indienen door het volgende formulier in te vullen en op te sturen:

Heb je vragen over het budget gebruikersraad? Neem dan even contact op met de afdeling verhuur: tel: 0546-711903 of e-mail: verhuur@sportbedrijfalmelo.nl.