Alles op een rijtje

Coronamaatregelen

Op deze pagina lees je meer over de actuele situatie met betrekking tot de coronamaatregelen.

Direct naar:

Activiteiten voor de jeugd

In verband met de coronamaatregelen die zijn afgekondigd op maandag 14 december 2020, zijn al onze sportlocaties tot nader order gesloten. Wel is het voor kinderen tot en met 17 jaar nog mogelijk buiten in grotere teams te sporten.

Streetwise Cup

Van dinsdag 2 maart t/m vrijdag 5 maart vinden de voorrondes van de Streetwise Cup plaats. Op woensdag 10 maart wordt de stedelijke finale gespeeld. Om te kunnen voldoen aan de coronamaatregelen, vragen wij deelnemers aan het toernooi rekening te houden met het volgende:

Meer weten?

Raadpleeg de website van het RIVM voor de meest recente landelijke informatie omtrent Corona.

RIVM

Zwembad Het Sportpark

In verband met de coronamaatregelen die zijn afgekondigd op maandag 14 december 2020, zijn al onze sportlocaties (inclusief zwembad Het Sportpark) vanaf dinsdag 15 december 2020 gesloten.

RIVM

Verhuur

In verband met de coronamaatregelen die zijn afgekondigd op maandag 14 december 2020, zijn al onze sportlocaties (inclusief zwembad Het Sportpark) vanaf dinsdag 15 december 2020 gesloten. Indien er vragen zijn, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar verhuur@sportbedrijfalmelo.nl.

Meer weten?

Houd onder andere de volgende websites in de gaten voor de meest actuele informatie:

Sportprotocol
Noodverordening
Rijksoverheid

Tijden & tarieven

Wil je meer weten over de openingstijden en tarievenoverzicht van Het Sportpark?

Tijdenoverzicht
Tarievenoverzicht

Informatie

Indien je vragen hebt over de coronamaatregelen en/of openingstijden, neem dan telefonisch contact met ons op via 0546 – 863636.