De leukste sportevenementen

Sportbedrijf Almelo biedt de leukste sportevenementen aan voor Almelo. Gezellig met je collega’s meedoen aan een volleybal toernooi. Of meedoen aan de koningsspelen met de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Almelo.

Moeite met kiezen of vragen?

Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste activiteit. Bel 0546-711912 voor meer informatie.

Op 25 januari 2019 staat de Almelose sport in de schijnwerpers tijdens de Sportverkiezing 2018 in de topsporthal van de IISPA!

Cityswim

Zwemmen door de nieuwe wateren van Almelo! Op vrijdag 14 september 2018 organiseert Sportbedrijf Almelo in samenwerking met Stichting ALS Nederland de eerste A Local Swim Almelo. Durf jij de uitdaging aan?

Kampioenenparade

Tijdens de ‘Kampioenenparade’ worden sporters uit de gemeente Almelo gehuldigd hun voor bijzondere prestatie(s), die zij individueel of als team hebben geleverd in het afgelopen sportseizoen.

Sportmarkt

De Almelose Sportmarkt is een laagdrempelige manier om eens een kijkje te nemen bij verschillende Almelose sporten en sportverenigingen.

Koningsspelen

Elk jaar organiseren wij de Koningsspelen. Groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Almelo beleven een sportieve en gezellige dag. Op 4 locaties maken wij een passend aanbod voor elke groep.

In de week van maandag 27 t/m vrijdag 31 augustus 2018, organiseert Sportbedrijf Almelo de 45e editie van de Nationale Zwem4Daagse in Almelo.