De leukste sportevenementen

Sportbedrijf Almelo biedt de leukste sportevenementen aan voor Almelo. Gezellig met je collega’s meedoen aan een volleybal toernooi. Of meedoen aan de koningsspelen met de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Almelo.

Moeite met kiezen of vragen?

Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste activiteit. Bel 0546-863636 voor meer informatie.

Tijdens de Eredivisie Beach staat het Marktplein van Almelo én Het Sportpark Almelo een week lang in het teken van beachvolleybal!

Elk jaar organiseert Sportbedrijf Almelo de Nationale Zwem4Daagse; editie Almelo! Tijdens de Zwem4Daagse kun je de hele week in het buitenbad van Het Sportpark 10 of 20 baantjes zwemmen.

Sportmarkt

De Almelose Sportmarkt is een laagdrempelige manier om eens een kijkje te nemen bij verschillende Almelose sporten en sportverenigingen.

Kampioenenparade

Tijdens de ‘Kampioenenparade’ worden sporters uit de gemeente Almelo gehuldigd hun voor bijzondere prestatie(s), die zij individueel of als team hebben geleverd in het afgelopen sportseizoen.

Tijdens de jaarlijkse Twente Cup komen de zes beste Twentse volleybalteams in de IISPA in actie. Spektakel gegarandeerd!

Elk jaar organiseren wij de Koningsspelen. Groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Almelo beleven een sportieve en gezellige dag.

De Streetwise Cup (voorheen Cruyff Court 6 vs 6) is het grootste straatvoetbaltoernooi in Nederland voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar!