De leukste sportevenementen

Sportbedrijf Almelo biedt de leukste sportevenementen aan voor Almelo. Gezellig met je collega’s meedoen aan een volleybal toernooi. Of meedoen aan de koningsspelen met de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Almelo.

Tijdens de Eredivisie Beach  van 3 – 9 juli 2023 staat het Marktplein van Almelo én Het Sportpark Almelo een week lang in het teken van beachvolleybal!

Elk jaar wordt de Zwem4Daagse georganiseerd: 4 dagen achter elkaar 10 of 20 baantjes zwemmen in het buitenbad van Het Sportpark.

Het Move-It Festival is een sport-, beweeg- en cultuurfestival dat zich richt op kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar. Een feest dat je niet mag missen!

Kampioenenparade

Tijdens de ‘Kampioenenparade’ worden sporters uit de gemeente Almelo gehuldigd hun voor bijzondere prestatie(s) van het afgelopen sportseizoen.

Tijdens de jaarlijkse Twente Cup komen de zes beste Twentse volleybalteams in de IISPA in actie. Spektakel gegarandeerd!

Elk jaar organiseren wij de Koningsspelen. Groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Almelo beleven een sportieve en gezellige dag.

De Streetwise Cup (voorheen Cruyff Court 6 vs 6) is het grootste straatvoetbaltoernooi in Nederland voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar!