De leukste sportevenementen

Sportbedrijf Almelo biedt de leukste sportevenementen aan voor Almelo. Gezellig met je collega’s meedoen aan een volleybal toernooi. Of meedoen aan de koningsspelen met de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Almelo.

Moeite met kiezen of vragen?

Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste activiteit. Bel 0546-863636 voor meer informatie.

Elk jaar staat de Almelose sport in de schijnwerpers tijdens de Sportverkiezing in de topsporthal van de IISPA!

Cityswim

Zwemmen door de nieuwe wateren van Almelo! Op vrijdag 14 september 2018 organiseerde Sportbedrijf Almelo in samenwerking met Stichting ALS Nederland de eerste A Local Swim Almelo.

Kampioenenparade

Tijdens de ‘Kampioenenparade’ worden sporters uit de gemeente Almelo gehuldigd hun voor bijzondere prestatie(s), die zij individueel of als team hebben geleverd in het afgelopen sportseizoen.

Sportmarkt

De Almelose Sportmarkt is een laagdrempelige manier om eens een kijkje te nemen bij verschillende Almelose sporten en sportverenigingen.

Koningsspelen

Elk jaar organiseren wij de Koningsspelen. Groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Almelo beleven een sportieve en gezellige dag.

Elk jaar organiseert Sportbedrijf Almelo de Nationale Zwem4Daagse; editie Almelo! Tijdens de Zwem4Daagse kun je de hele week in het buitenbad van Het Sportpark 10 of 20 baantjes zwemmen.