Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

A Local Swim Almelo

14 september 2018 | 16:00 - 21:00

14 september 2018: 1e editie van A Local Swim Almelo
Zwemmen door de nieuwe wateren van Almelo! Wie wil dat nu niet? Grijp deze eenmalige kans met beide handen aan en geef je snel op voor de eerste A Local Swim Almelo! Op vrijdag 14 september 2018 organiseert Sportbedrijf Almelo in samenwerking met Stichting ALS Nederland een open water zwemtocht van bijna 2 kilometer. Start en finish is voor het stadhuis, in het hart van de stad. Durf jij de uitdaging aan?

Inschrijven
Inschrijven kan via deze website. Voorinschrijven kan vanaf 1 mei door een email te sturen naar: info@sportbedrijfalmelo.nl ovv

Cityswim
Naam
Emailadres
Afstand (Kidsswim 300 meter/ Jeugdswim 650 meter/ Cityswim 1,8 km)

Doneren en sponsoren
Je krijgt als deelnemer op onze actiewebsite een persoonlijke pagina die je kan sturen naar familie, vrienden en bekenden. De vele donaties, ook al zijn ze klein, maken dat je al snel aan je minimum sponsorbijdrage van € 100,- komt.

Kids- en jeugdswim
Natuurlijk kan de jeugd ook meedoen! Voor de 8 t/m 12 wordt er een route uitgezet van 300 meter en voor de leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar is de afstand 650 meter. Voor zowel de kidsswim als de jeugdswim gelden lagere inschrijfkosten. Wel hopen we uiteraard dat iedereen zoveel mogelijk geld ophaalt voor het goede doel!

Het doel ALS
Met de opbrengst van A Local Swim Almelo worden belangrijke onderzoeken naar de oorzaak en mogelijke behandeling van de zenuw-spierziekte  ALS financieel  ondersteund. Een gedeelte gaat naar de kwaliteit van zorg en leven van patiënten nu.

Gegevens

Datum:
14 september 2018
Tijd:
16:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://almelo.alocalswim.nl

Organisator

Sportbedrijf Almelo