Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

AlmeLON, de triathlon voor iedereen

6 september | 08:30 - 13:00

AlmeLON, dé triathlon voor iedereen dwars door Almelo.

Samen fietsen (6 km), wandelen (3 km) en zwemmen (250 meter) dwars door Almelo, dat is de insteek van het nieuwe evenement de AlmeLON. De AlmeLON is een triathlon voor iedereen!

Bewegen leidt tot afname van gezondheidsrisico’s, lichamelijke klachten en bevordering van de algehele gemoedstoestand. Samen bewegen is leuker, gezelliger en makkelijker. Met deze unieke triatlon staat gezelligheid en plezier in bewegen voorop. Met de juiste begeleiding op een verantwoorde manier bewegen.

ROUTE

De ontvangst (met koffie en thee) is bij Bibliotheek Almelo. Vanuit de Bibliotheek Almelo lopen we naar Medisch Centrum de Kolk, waar een gezonde versnapering klaarstaat. Even uitrusten behoort hier tot de mogelijkheden. Loopt u liever in een keer door, dan mag dat uiteraard ook.

De route vervolgt weer richting Bibliotheek Almelo, waar de fietsen staan voor het eerste ‘wisselpunt’. Op de fiets rijdt u langs een mooie route naar Het Sportpark. Na het tweede ‘wisselpunt’ is het tijd om te zwemmen. Ook kunt u deelnemen aan een seniorenjogging/fit les en kunt u een workshop valpreventie volgen. We sluiten de AlmeLON af met een gezamenlijke lunch.

SAMENWERKENDE PARTIJEN

Sportbedrijf Almelo, Fysio Almelo en Bibliotheek Almelo slaan de handen ineen en organiseren dit najaar gezamenlijk de AlmeLON.

Fysio Almelo levert de medische expertise voor en tijdens de triathlon. “Het optimaal laten functioneren van het houdings- en bewegingsapparaat van mensen is waar wij ons voor inzetten, dat komt in dit evenement allemaal samen.”

Sportbedrijf Almelo zet mensen graag ‘voortdurend in beweging’. “Op donderdagochtend is er al een speciale senioren zwemochtend in Het Sportpark. Daar sluit de AlmeLON prachtig op aan. Op een leuke manier combineren we zorg, ontspanning en beweging met elkaar”.

Bibliotheek Almelo is het startpunt van dit unieke evenement. “Ook wij zetten ons graag in om het welbevinden van senioren te bevorderen. Deze unieke samenwerking waarin ‘samen vitaal’ centraal staat past dan ook bij ons. Wij ontvangen iedereen graag!”

Aanmelden

Meld u aan voor de AlmeLON, door een ticket te kopen via onderstaande button.

Inschrijven op locatie (Bibliotheek Almelo, Fysio Almelo de Kolk of Het Sportpark) is ook mogelijk.

Voor meer informatie, neem contact op met HetSportpark@sportbedrijfalmelo.nl

Gegevens

Datum:
6 september
Tijd:
08:30 - 13:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://www.sportbedrijfalmelo.nl/almelon