Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bedrijvenvolleybaltoernooi

17 mei 2018

bedrijfsvolleybal

Gaat u de uitdaging aan?

Donderdagavond (17:00 – 23:00 uur) 17 mei staat de IISPA volledig in het teken van het Bedrijvenvolleybaltoernooi! Gaat u de uitdaging aan om samen met uw collega’s deel te nemen?

Naast het sportieve aspect is het ook een netwerkevent, u werkt aan teambuilding en werkplezier met uw collega’s. Dus, meld uw team meteen aan!
Een team bestaat uit minimaal 6 personen, waarvan minimaal twee dames.

Sportmaaltijd

U hoeft niet eerst naar huis om te eten. Het is voor de deelnemende teams mogelijk om aan te schuiven bij een heerlijke sportmaaltijd  (€ 7,50 pp) in het Sportcafé zodat iedereen meteen vanuit zijn/haar werk naar de IISPA kan komen.

Teamtraining

Wilt u op en top voorbereid zijn voor dit toernooi? Dan bieden wij als Sportbedrijf Almelo graag voorafgaand aan het toernooi een training aan! Indien u hierin bent geïnteresseerd, dan kunt u in het inschrijfformulier aangeven op welke datum en tijdstip u de training wenst te volgen.

Inschrijven

Wij hopen er samen met u net als vorig jaar weer een succesvolle editie van te maken. Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan dezetweede editie van het Bedrijvenvolleybaltoernooi? Geef u dan op via het inschrijfformulier rechts op deze pagina.

De inschrijfkosten voor het  Bedrijvenvolleybaltoernooi bedragen slechts € 50,– per team (dit is inclusief deelname maar exclusief sportieve maaltijd). Van de inschrijfkosten gaat de helft naar het goede doel, namelijk Het Jeugdsportfonds Almelo. Omdat wij het belangrijk vinden dat alle kinderen moeten kunnen sporten.

Aanmelden

Het Bedrijvenvolleybaltoernooi zit vol! Het is niet meer mogelijk je team in te schrijven.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kevin Aman.
Stuur een e-mail naar
k.aman@sportbedrijfalmelo.nl of bel 06-23208618

Gegevens

Datum:
17 mei 2018
Evenement Categorie:

Organisator

Sportbedrijf Almelo

Locatie

IISPA
Stadionlaan 60
Almelo, Overijssel 7607 JZ Nederland
+ Google Maps