Vrijwilliger in het zonnetje

Henk van den Brink

Leden en vrijwilligers zijn voor sportverenigingen van onschatbare waarde. Daarom geven wij, als Sportbedrijf Almelo, graag bijzondere leden/vrijwilligers van Almelose Sportverenigingen een podium. Afgelopen week verrasten wij Henk van den Brink van CKV Achilles Almelo met een bos bloemen en tickets voor Heracles Almelo

Henk is al sinds de jaren 70 lid van CKV Achilles; al die jaren is hij actief en betrokken bij de vereniging. Hij is bijna 10 jaar voorzitter van de vereniging geweest in 2 periodes. Één keer in de jaren 80 en een periode in de jaren 90.

Na zijn laatste voorzitterschap is hij wat meer op de achtergrond getreden, maar altijd actief gebleven en vooral bezig met onderhoud en klussen. Wanneer de accommodatie op een doordeweekse dag open moest, dan was Henk de aangewezen persoon om de deuren te openen. Henk is ondertussen de 70 gepasseerd, maar nog altijd vrijwilliger. Momenteel is hij contactpersoon voor de samenwerking met het klussenhuis van Aveleijn en opent hij donderdags de deuren van het complex. Tevens is hij bezig met het in kaart brengen van de historie van de vereniging in het kader van het eeuwfeest van de vereniging.

Ook korfballend is hij nog niet verzadigd. Elke woensdag is hij te vinden op het sportveld om samen met enkele andere oudgedienden een balletje te schieten.

Ken jij iemand die zich met ziel en zaligheid voor de club inzet?

Geef hem/haar op via Petra Bruggeman en wie weet komen wij langs om diegene met een leuke attentie in het zonnetje te zetten!

Petra Bruggeman

Medewerker Verenigingsondersteuning & Actief Betrokken Club

p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl