In the Sportlight

Bewegen tijdens de vakantie

Of je nu de grens over gaat, in Nederland een tentje opzet of lekker in ons mooie Almelo blijft: bewegen schiet er in de vakantie vaak bij in. Zonde, want naast alle gezondheidsvoordelen levert bewegen ook heel veel plezier op!

In Almelo zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om in de vakantieperiode op plezierige wijze in beweging te blijven. Huur bijvoorbeeld een kano of ga al suppend het nieuwe water in de binnenstad op. Een mooie manier om de nieuwe binnenstad eens van de andere kant te bekijken. Wist je dat je ook heel fijn kunt wandelen en fietsen in De Doorbraak in Bornerbroek? Zo waan je je voor even toch op vakantie.

Ik adviseer je om ook af en toe een verfrissende duik in het buitenzwembad van Het Sportpark te nemen (vergeet daar niet voor te reserveren via veiligsporten.nu). Lekker plonzen om vervolgens op de ligweide weer op te drogen. Ga badmintonnen of zoek een pingpongtafel in de buurt op om even een balletje te slaan. Daag je buurman uit voor een duel jeu de boules of speel met de kinderen uit de buurt een potje flessenvoetbal. Dat is toch het ultieme campinggevoel? 

Trouwens… Heb jij een bijzonder Almelo’s sportinitiatief dat volgens jou echt een plek in deze Sportlight verdient? Stuur me dan een mailtje via k.dewild@sportbedrijfalmelo.nl en wie weet leest iedereen de volgende keer hier over jouw activiteit. Tot volgende maand!

In the Sportlight

Je las zojuist een column uit het Almelo’s Weekblad. Meer weten over ‘In the Sportlight’? Neem dan contact op met Kim de Wild.

Kim de Wild

Medewerker Verenigingsondersteuning & Actief Betrokken Club

k.dewild@sportbedrijfalmelo.nl