Ben jij onze kampioen?

Kampioenenparade

Tijdens de ‘Kampioenenparade’ worden sporters uit de gemeente Almelo gehuldigd hun voor bijzondere prestatie(s), die zij individueel of als team hebben geleverd in het afgelopen sportseizoen.

Kampioenenparade

Kampioenenparade

Ereronde voor Almelose sportkampioenen!

Sportbedrijf Almelo en Heracles Almelo zetten ook dit jaar Almelose sportkampioenen in het zonnetje.

Elk jaar organiseren wij in samenwerking met Heracles Almelo een Kampioenenparade. Tijdens deze Kampioenenparade worden Almelose sporters op feestelijke wijze gehuldigd voor hun bijzondere prestatie(s). In de rust van de wedstrijd krijgen alle Almelose kampioenen de kans om een ereronde te lopen in het Polman Stadion (zondag 21 oktober, start wedstrijd: 14.30 uur). Voorafgaand aan de wedstrijd worden alle kampioenen uitgenodigd en gehuldigd in de IISPA. Ontvangst in de IISPA zal rond 12.30 uur zijn.

Sportverenigingen uit de gemeente Almelo kunnen hun kampioen(en) aanmelden, de kampioenen worden dan uitgenodigd om op 21 oktober naar de huldiging te komen. Iedereen kan zich aanmelden ongeacht niveau of leeftijd. De enige voorwaarde is dat jullie/jij aantoonbaar kampioen zijn/bent geworden in het sportseizoen 2017-2018. Aanmelden kan tot vrijdag 21 september.

Het belooft een mooi feestje te worden wat geen enkele Almelose kampioen wil missen!

Let op:

  • Bij een team kunnen maximaal 2 begeleiders mee;
  • Bij een individuele kampioen kan er maximaal 1 begeleider mee;
  • Ouders, broers, zussen en/of begeleiders kunnen voor een voordelige prijs een kaartje voor de wedstrijd aanschaffen. Dit wordt na aanmelding geregeld met de organisator van de Kampioenenparade (Sportbedrijf Almelo).

Inschrijven

Let op: Bij verdere correspondentie wordt er contact opgenomen met het door u opgegeven e-mailadres.


Teamsport of individuele sporter?*

Meer activiteiten