In het oranje

Koningsspelen

Groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Almelo beleven een sportieve en gezellige dag.

Koningsspelen

Koningsspelen

Het lijkt nog heel ver weg, maar inmiddels zijn wij er al weer geruime tijd mee bezig; De Koningsspelen 2019.

Voorafgaand en tijdens de Koningsspelen, die dit jaar plaatsvinden op vrijdag 12 april, worden alle kinderen uitgedaagd om water te drinken. Water drinken is essentieel om goed te functioneren en te presteren, zeker als je veel beweegt. HA-TWEE-GO, zoals de ‘superdrank’ tijdens de Koningsspelen wordt genoemd, houdt kinderen sterk, slim en snel én maakt hen tot de beste versie van zichzelf.

Aanmelden is mogelijk middels het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail op het door u opgegeven e-mailadres. Dit emailadres zal in het verdere verloop ook gebruikt worden als correspondentieadres met uw school. Mocht u onverhoopt geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op zodat wij uw aanmelding handmatig kunnen verwerken.

 

De kosten bedragen €1,50 per leerling.

Voor groep 5 & 6 verwachten we dat de school zorgt voor 1 begeleider per 10 leerlingen, voor groep 7 & 8 is dit 1 begeleider per 15 leerlingen.

 

De deadline om uw school aan te melden is vrijdag 15 februari 2019.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

 

— Let op! —
Als u zich bij ons (Sportbedrijf Almelo) heeft aangemeld voor de Koningsspelen (georganiseerd door Sportbedrijf Almelo), betekent dit niet dat u zich ook heeft aangemeld voor de landelijke Koningsspelen. Als u zich bij de landelijke organisatie aanmeldt, dan ontvangt u ook het ontbijt en dergelijke. Landelijk inschrijven kan nog tot 1 maart 2019 via:
https://www.koningsspelen.nl/Home/Inschrijven-scholen

Afgelopen editie was een groot en zonnig succes. Bekijk hier de aftermovie.

Aanmeldformulier

Dansclinic:
JaNee

Aantal leerlingen:
(Geen A, B en C groep? Vul het antwoord dan in onder "A")

Groep 5A* Groep 5B Groep 5C
Groep 6A* Groep 6B Groep 6C
Groep 7A* Groep 7B Groep 7C
Groep 8A* Groep 8B Groep 8C

Meer activiteiten