Ondersteuning op maat

Maatwerktrajecten

Wij werken vraaggericht en adviseren en ondersteunen sportverenigingen bij uiteenlopende vraagstukken.

Concrete handvatten voor je vraagstuk

Sommige vraagstukken zijn zo complex dat deze met alleen advies of ondersteuning niet opgelost zijn. Voor die vraagstukken bieden wij maatwerktrajecten aan die specifiek gericht zijn op het vraagstuk van jullie vereniging. Trajecten bestaan uit een aantal sessies waarin je handvatten ontvangt voor de oplossing van het vraagstuk.

Trajectondersteuning op maat

Om als vereniging te kunnen starten met een maatwerktraject dient er een concrete vraag geformuleerd te worden. Dit vormt de aanleiding om gezamenlijk een doel te stellen, voorwaarden te bespreken om te starten en een tijdspad met de te nemen stappen op te stellen. Sportbedrijf Almelo gaat hierbij dus vraaggericht te werk en biedt ondersteuning op maat.

Voorbeelden van maatwerktrajecten

Bent u op zoek naar meer vrijwilligers? Dan kan het traject Meer Vrijwilligers in Korte Tijd uitkomst bieden. Tijdens dit traject ontvangt u de handvatten om in korte tijd uw vrijwilligersbestand te vergroten. Zo heeft CKV Achilles maar liefst 58 nieuwe vrijwilligers geworven!

Wilt u advies over uw beleid van de toekomst? Wij bieden trajecten aan waarbij we samen met u kijken naar uw stip op de horizon en de weg daar naar toe. Zo hebben we Uitsmijters Almelo ondersteund in hun beleidsplan 2027.

Jan Willem Dangremond

Verenigingsondersteuning & Actief Betrokken Club

jw.dangremond@sportbedrijfalmelo.nl
0546-711913

Meer informatie?

Worstel je met een vraagstuk en ben je op zoek naar handvatten? Wij gaan graag met je in gesprek.

Handige links

Meer weten over verenigingsondersteuning en onze maatwerktrajecten?