VerenigingenVoortdurend in beweging

Het nieuwe sportseizoen is nu dan echt begonnen, laten we er een groot feest van gaan maken! We willen alle sport- en beweegaanbieders graag uitnodigen voor de eerste editie van het Move-It Festival! Op zondag 2 Oktober zal dit festival worden gehouden in het Schelfhorstpark.

En wat is het Move-It Festival dan wel? Dit is een sport, beweeg en cultuur festival dat zich richt op kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar. Met een chill zone, foodtrucks en sport en cultuur workshops. Daarnaast geven we sport- en cultuur aanbieders een podium om zich te presenteren. Kortom, een feest dat je als sportaanbieder niet mag missen! Het festival kan daarbij gezien worden als vervanging van de sportmarkt.

Tussen 11:00 uur en 17:00 uur is er de mogelijkheid voor sport- en beweegaanbieders om zich te presenteren aan de inwoners van de gemeente Almelo. Aan de start van het nieuwe seizoen is dit een mooie kans om je te promoten als vereniging en zichtbaar te zijn.

Sport- en beweegaanbieders hebben drie mogelijkheden om zich te presenteren tijdens dit festival.

  1. Door middel van een clinic. Een clinic bestaat uit 2×20 minuten. 1×20 minuten voor 6 t/m 10 jarigen. 1×20 minuten voor 10+ leeftijd. Dit biedt de mogelijkheid jullie aanbod prominent te promoten en kunnen kinderen en jongeren ervaren wat jullie te bieden hebben.
  2. Met een kraampje op de sport-area. Hier kan de vereniging zich presenteren en eventueel een kleine activiteit organiseren.
  3. Een combinatie van bovenstaande mogelijkheden. Zowel het aanbieden van een clinic als het presenteren in een kraampje op de sport-area.

Voor het geven van de clinics kunnen wij een vergoeding aanbieden van €35,-.

Wij zorgen dat er een schema wordt gemaakt waarin jullie clinic wordt opgenomen.

Daarnaast zorgen wij voor de promotie, maar uiteraard is alle hulp welkom!

Wanneer jullie willen deelnemen vragen we dan ook of jullie willen helpen promoten via social media.

 

Zien we jullie zien op Move It Festival? Geef je dan uiterlijk 16 september op (en het liefst zo snel mogelijk) bij Ruben of Luc.