Talenten benutten

Move It

Move It is een extra beweegmoment waar kinderen uit groep 5 t/m 8 die talentvol blijken in de reguliere lessen bewegingsonderwijs de mogelijkheid krijgen om hun vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

Ieder talent krijgt de ruimte

In Almelo starten we na de herfstvakantie met lessen Move It. Move It is een extra beweegmoment waar kinderen die talentvol blijken in de reguliere lessen bewegingsonderwijs de mogelijkheid krijgen om hun vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

Veel talentvolle bewegers richten zich vaak op één sport en bewegen hierdoor eenzijdig. Een vroegtijdige en eenzijdige belasting of specialisatie vergroot de kans op blessures, overbelasting en uitval. Tijdens Move It leren de kinderen de belangrijkste grondvormen van bewegen en maken ze kennis met het gebruik van digitale middelen en regelvaardigheden in de sport. Uiteraard staat daarnaast FUN en PLEZIER voorop!

Kinderen met beweegtalent worden gesignaleerd door de groepsleerkracht of door de vakleerkracht bewegingsonderwijs en ontvangen een informatie- en inschrijfformulier.

Lestijden en locaties

Move It is elke donderdag in de IISPA, met uitzondering van de schoolvakanties. De eerste twee lessen zijn gratis. De lessen starten vanaf 3 september 2020.

DagLocatieGroepTijd
DonderdagIISPA, Stadionlaan 60Groep 5 t/m 814:45 - 15:30

Ramon Uitslag

Vakleerkracht bewegingsonderwijs & buurtsportcoach jeugd

r.uitslag@sportbedrijfalmelo.nl
06-40595015

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder! Neem voor vragen over Move It contact op met Femke Keupink.