Verenigingen

Sjors Sportief 2022-2023

In september 2022 gaat Sportbedrijf Almelo weer van start met het succesvolle Sjors Sportief/Creatief programma. In een jaar met diverse coronamaatregelen hebben jullie toch 1503 kinderen aan het sporten en bewegen gekregen. Waarvan er zelfs 892 geen lid waren van een sportvereniging. Al met al wordt dit project bijzonder goed ontvangen. Daarom krijgen alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Almelo ook aankomend schooljaar de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met jullie sporten en beweegactiviteiten.

Hoe werkt het?
Door mee te doen aan Sjors Sportief/Creatief kunnen kinderen hun talenten verkennen zonder direct lid te worden. Je kunt als sport- of beweegaanbieder het gehele schooljaar uw activiteiten promoten door kennismakingactiviteit(en) via ActiefAlmelo aan te bieden. Alle aangeboden activiteiten binnen de gemeente Almelo worden in een kleurrijk boekje gebundeld. Het boekje wordt in september bij de start van het schooljaar aan alle basisschoolkinderen uitgedeeld. Kinderen schrijven zich in via de website van ActiefAlmelo. Met de aangemaakte login op ActiefAlmelo volg je de inschrijvingen op jullie activiteiten en ontvangt je een mail van iedere aanmelding.

Deadline
Wanneer je wilt dat de activiteiten in het boekje kenbaar gemaakt worden, kunt je deze tot 6 juli 2022 via ActiefAlmelo aanmelden. Zo kun je de inschrijvers allemaal enthousiast maken om aankomend jaar daadwerkelijk lid te worden. Vul je de activiteiten niet in voor 6 juli 2022 zullen deze niet in het boekje opgenomen worden. Bekijk de Belangrijke data en spelregels 2022-2023 voor meer informatie.

Kortom: wij geven de voorzet, jij kopt ‘m in! Aanmelden kan tot 6 juli 2022. Doe jij ook weer mee?