Op een speelse manier

Beweegdiploma Ouder & Kind

Ouder & Kind gym is een activiteit voor peuters t/m 3 jaar. De peuters worden samen met hun ouders op een speelse manier uitgenodigd tot bewegen.

Ouder en Kind Gym

Wat is Ouder en Kind gym?

Ouder & Kind gym is een activiteit voor peuters van 1,5 jaar (vanaf het moment dat ze goed zelfstandig kunnen rennen) t/m 3 jaar. De peuters worden samen met hun ouders op een speelse manier uitgenodigd tot bewegen; tikspelletjes, werpen & vangen, stuiteren met een bal, klimmen & klauteren, rollen en nog veel meer. Deze vaardigheden zijn van meerwaarde, omdat jonge kinderen nog volop in ontwikkeling zijn.

Van ouders verwachten wij dat zij samen met hun kind aan alle spellen meedoen. Op het ene moment begeleid je als ouder je eigen kind, en het andere moment speel je samen met je kind een spel.

Praktische zaken

  • Meld je kind direct aan via de inschrijfbutton of neem contact op met Sandra Oosting om eerst deel te nemen aan een gratis proefles.
  • Instromen kan gedurende het hele jaar. Als een les op ‘beschikbaar’ staat, kun je per direct starten. Kies je voor een les die op het moment “vol’ is, dan kom je op een wachtlijst.
  • Na aanmelding ontvang je een mail van de lesgever.
  • Bij inschrijving betaal je eenmalig 6,50 euro voor een persoonsgebonden pasje. Daarnaast koop je 10 lessen in voor 30 euro, die 3 maanden geldig zijn (m.u.v. de schoolvakanties).
  • Je ontvangt jouw eigen inlogcode, waarmee je jouw Ouder en Kind-gympas daarna kunt opwaarderen met 10 lessen via de webshop
DagTijdstipLocatieAdresBeschikbaarheid
Maandag09:00 - 09:45Sporthal Schelfhorst Stins 2Vol
Maandag10:00 - 10:45Sporthal Schelfhorst Stins 2Vol
Dinsdag09:00 - 09:45Sporthal WindmolenbroekLeemhorst 5Deelname mogelijk
Dinsdag10:00 - 10:45Sporthal WindmolenbroekLeemhorst 5Vol
Donderdag08.45 - 09.30Sportzaal De Latei, BornerbroekPastoor Ossestraat 21Deelname mogelijk
Vrijdag09:00 - 09:45IISPAStadionlaan 60Vol
Vrijdag10:00 - 10:45IISPAStadionlaan 60Vol
Vrijdag11:00 - 11:45IISPAStadionlaan 60Vol

Bekijk een les

Sandra Oosting

Buurtsportcoach Jonge Kind

s.oosting@sportbedrijfalmelo.nl
06 59 82 05 08

Meer informatie?

Heb je vragen over Ouder & Kind Gym? We komen graag met je in contact! Neem contact op met Sandra middels bovenstaande contactgegevens of vul het contactformulier in!

Jeugdfonds Sport

Jeugdfonds Almelo is er voor alle kinderen tot en met 20 jaar die opgroeien in gezinnen waar niet genoeg geld is om mee te doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Sporten (zoals Ouder en Kind gym), muziekles, een laptop voor school of het vieren van een verjaardag. Het lijkt normaal dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan het betalen.

Ben je een ouder/verzorger met weinig geld? Doe dan een aanvraag via www.jeugdfondsalmelo.nl. Of meld je aan via Sandra. De buurtsportcoaches in Almelo zijn ook intermediair dus voor een aanvraag kun je daarom ook bij hun terecht.