Samen kennismaken met het water

Ouder & Kind zwemmen

Tijdens deze lessen raakt je kind op een plezierige en natuurlijke wijze vertrouwd met water. Ouder en kind zwemmen is een goede voorbereiding op de zwemlessen.

Ouder en kind zwemmen

Vertrouwd met water

Spelenderwijs worden de kinderen watervrij in een lekker warm bad van ongeveer 32 graden. Doordat kleine kinderen natuurlijke reflexen bezitten die ervoor zorgen dat ze geen water inslikken bij het onderwater gaan, kunnen zij al vanaf 9 á 10 weken deelnemen aan het Ouder en Kind Zwemmen.

Mogelijkheden en onmogelijkheden

Tijdens Ouder en Kind Zwemmen leert je kind de mogelijkheden en onmogelijkheden van het water kennen. Onze instructeur geeft jullie graag individuele aandacht: aanwijzingen en tips om je kind gerust te stellen. Daarnaast is een belangrijk aspect dat Ouder en Kind Zwemmen de band tussen jou en je kind versterkt door het continue huidcontact tijdens de les.

Spetterles

Om alvast te wennen aan de zwemles, kan je kind vanaf 3 jaar meedoen aan de spetterles. Wel nog met papa of mama aan de kant, maar alleen met de zweminstructeur en de andere kinderen in het water.

Tijden & tarieven

Wilt u meer weten over de tijden en tarieven?

Tijdenoverzicht
Tarievenoverzicht

Informatie

Heeft u vragen over zwemzaken en/of zwemlessen neem dan met ons op via telefoonummer
0546-711940 of via het onderstaande formulier