Spaar voor een spetterende zomer!

Ook dit jaar slaan PLUS Almelo en Het Sportpark Almelo de handen in elkaar voor een sportieve zomer! Middels een unieke spaaractie kunnen de klanten van PLUS Almelo vanaf 1 april 2019 sparen voor een zomerabonnement bij Het Sportpark. Met een zomerabonnement  kan men van 13 mei tot 15 september onbeperkt genieten van de vele faciliteiten op Het Sportpark Almelo.

De klanten van de PLUS supermarkten in Almelo krijgen de mogelijkheid vanaf 1 april tot en met 5 mei 2019 te sparen voor een zomer lang onbeperkt zwemmen bij Het Sportpark. Voor elke € 5,- krijgt de klant een zegel. Bij inlevering van een volle spaarkaart (20 zegels) ontvangt men bij één van de vier Plus supermarkten een voucher. Met deze voucher kan met voor € 40,- een zomerabonnement (geldig voor 1 persoon) kopen bij de receptie van Het Sportpark. Daarnaast kunnen klanten die via de spaaractie een zomerabonnement van Het Sportpark kopen dit jaar voor slechts € 5 per persoon deelnemen aan de Almelose Zwem4Daagse van 18 tot en met 21 juni 2019!

Bij Het Sportpark zijn er volop mogelijkheden om te genieten van een zomers dagje uit in eigen stad. Baantjes trekken, potje beachvolleyballen, (sport) activiteiten op de ligweide, een duik vanaf de duikplank, glijden van de glijbaan, het kan allemaal bij Het Sportpark! Spaar nu bij Plus Almelo voor uw zomerabonnement en beleef de hele zomer zwemplezier op Het Sportpark!