Verenigingen

De inschrijving voor de club quiz op 20 januari is geopend!

Het is weer zo ver….., een Sportcafé Almelo! Deze editie koppelen we er geen specifiek thema aan, maar organiseren we een heuse clubquiz! Dit gaan we doen op vrijdagavond 20 januari 2023 in de businessclub van Heracles Almelo.

 

Als club ga je de strijd aan tegen de andere Almelose sportclubs en strijden we om de slimste club van Almelo te worden. Wie is er op de hoogte van alle (sportieve) trends en ontwikkelingen van het afgelopen jaar? En wie kent het Almelose sportlandschap en sportclubs het best? Wie wordt de slimste sportclub!? Het beloofd een leuke en informatieve quizavond te worden!

 

Naast de strijd om de slimste sportclub te worden is het ook een mooie gelegenheid om te netwerken met elkaar. Want naast een leuke quiz sluiten we natuurlijk af met een netwerkborrel, waarbij ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

 

Prijzen

Zoals bij een echte quiz hoort spelen jullie voor prijzen. Jullie kunnen namelijk een mooi geldbedrag winnen voor een bestedingsdoel voor jullie club! De 1e prijs is €1.000, de 2e prijs is €750 en 3e prijs is €500.

 

Bestedingsdoel

Bij de opgave van jullie team dien je een bestedingsdoel in waarvoor jullie spelen. De voorwaarde van dit bestedingsdoel is dat dit voor de ontwikkeling van de sportclub, sporters, kader of vrijwilligers is. De organisatie kan een bestedingsdoel afkeuren als deze niet binnen de voorwaarde past.

 

Team samenstellen

Een team bestaat uit 4 deelnemers, als club mag je met 1 team deelnemen. De aanvoerder van het team is een bestuurder of eigenaar van een sportclub, het is verplicht dat er minstens een bestuurder of eigenaar deelneemt. Een team kan bestaan uit een “mix” van de club, dus of daarnaast meerdere bestuurders, een trainer/instructeur, commissielid, of andere vrijwilligers deelnemen is een eigen keuze.

 

Inschrijven

Zoals aangegeven kunnen jullie 1 team voor jullie club in te schrijven. Jullie hoeven alleen de aanvoerder in te schrijven, deze persoon dient aanwezig te zijn. Dus als jullie weten wie deelneemt namens het bestuur kunnen jullie je als club al inschrijven. Inschrijven kan tot 16 januari.

 

Kortom, een leuke, gezellige en informatieve avond die jullie als club niet mogen missen. Dus schrijf je in en wie weet worden jullie de slimste club van Almelo!