Maak kennis met onze sportlesmodules

Moeite met kiezen of vragen?

Wij helpen u graag met de keuze voor de juiste activiteit. Bel 0546-711912 voor meer informatie.

Kennismaken met Badminton

In drie lessen maken uw leerlingen kennis met badminton. Op aanvraag kunt u als school of gezamenlijke scholen per accommodatie gebruik maken van een door ons samengesteld badmintonpakket. Dit pakket bevat naast rackets en shuttles ook een lessenpakket met voorbeeldlessen. Hierin staan leuke en uitdagende oefeningen die veelal in 3 vakkenlessen worden aangeboden. Op elk mogelijk niveau kan je aan de slag en een ieder zal worden uitgedaagd. Dit gaat, in samenwerking en met respect voor elkaar. Het badmintonpakket bestaat uit oefenstof voor 1 maand en dient zelf opgehaald en teruggebracht te worden.

Deze sportlesmodule is geschikt voor de groepen 5 t/m 8

Meld je hier aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Badminton

Kennismaken met Circus

Sportbedrijf Almelo heeft een Circuspakket samengesteld dat in combinatie gebruikt kan worden met meegeleverde leskaarten. De leskaarten zijn een hulpmiddel om kinderen de kans te geven zelfstandig bezig te zijn met het circus en hun eigen weg te zoeken in het leerproces. Op de leskaarten staan aanwijzingen voor de begeleiders. Deze kunnen gaan over de techniek, bepaalde veiligheidsaspecten en/of over het belang van samenwerken. Hét pakket voor een sportief en vrolijk circus op uw school of in uw klas. Het circuspakket bestaat uit oefenstof voor 1 maand. Het circuspakket dient zelf opgehaald en teruggebracht te worden.

Deze sportlesmodule is geschikt voor de groepen 5 t/m 8.

Meld je hier aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Circus

Kennismaken met Tennis

In drie lessen maken uw leerlingen kennis met tennis. Op aanvraag kunt u als school of gezamenlijke scholen per accommodatie gebruik maken van een door ons samengesteld tennispakket. Dit pakket bevat naast rackets en ballen ook een lessenpakket met voorbeeldlessen. Hierin staan leuke en uitdagende oefeningen die veelal in 3 vakkenlessen worden aangeboden. Op elk mogelijk niveau kan je aan de slag en een ieder zal worden uitgedaagd. Dit gaat, in samenwerking en met respect voor elkaar. Al met al een stukje sport en bewegen dat geen enkel kind mag, kan en wil missen! Het tennispakket bestaat uit oefenstof voor 1 maand en dient zelf opgehaald en teruggebracht te worden.

Deze sportlesmodule is geschikt voor de groepen 3 t/m 8

Meld je hier aan

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Tennis