Verenigingsondersteuning

Professioneel en vraaggericht

Verenigingsondersteuning

Wij werken vraaggericht en adviseren en ondersteunen sportverenigingen bij uiteenlopende vraagstukken.

Professionele advisering en ondersteuning

Gemeente Almelo telt bijna tachtig sportverenigingen die zich dagelijks inzetten om tienduizenden Almeloërs in beweging te brengen. Vrijwilligers zijn het fundament van elke sportvereniging. Van voorzitter tot barmedewerker; zij zijn van onschatbare waarde in het organiseren van een sportief klimaat in Almelo. Sportbedrijf Almelo zet zich in voor deze vrijwilligers door het bieden van verenigingsondersteuning.

Ieder sportseizoen organiseren wij vier verenigingsbijeenkomsten over relevante thema’s voor sportverenigingen. Denk hierbij aan thema’s als Veilig Sportklimaat, sponsoring en het promoten van de sportvereniging.

Nieuwsbrief

Elke maand versturen wij een nieuwsbrief met actualiteiten, tips en aankondigingen voor de verenigingsbijeenkomsten; een echte aanrader voor Almelose sportbestuurders!

Brochure

Wij zijn er voor alle sportverenigingen die geïnspireerd, geadviseerd en ondersteund willen worden, om nóg meer uit de sportvereniging te halen. In onze brochure hebben wij alle benodigde informatie voor je verzameld.

Bovendien staan we open voor al jouw vragen. Bel ons op of stuur ons een mailtje, wij denken graag mee!

Petra Bruggeman

Verenigingsondersteuning & Actief Betrokken Club

p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl
06 40151281

Meer informatie?

Graag werken we samen met jou aan vitale sportverenigingen, omdat ze onmisbaar zijn voor een sportief klimaat in Almelo.