Kom topvolleybal kijken!

Twente Cup

Tijdens de jaarlijkse Twente Cup komen de zes beste Twentse volleybalteams in de IISPA in actie. Spektakel gegarandeerd!

Twents vrouwenvolleybalspektakel in Almelo

Voor de vierde keer organiseren de Nevobo, Sportbedrijf Almelo en volleybalvereniging VC Aastad de Twente Cup voor vrouwen. De IISPA in Almelo is het strijdtoneel voor de zes beste Twentse volleybalteams, waar onder andere drie ploegen uit de eredivisie aan deelnemen. Een toernooi waar het publiek in groten getale op afkomt! Voorafgaand aan deze avond wordt de Twente Cup Jeugd gespeeld, waarbij Twentse jeugdploegen in de categorieën meisjes C en meisjes B om deze prestigieuze titel strijden.

Voorgaande edities

Eredivisionist Team Eurosped uit Vroomshoop bleek de afgelopen jaren de sterkste van de regio en mocht zodoende driemaal (2018, 2019 en 2020) met de felbegeerde cup naar huis. Andere deelnemers waren Set-Up’65 (Ootmarsum), Apollo 8 (Borne), Krekkers (Mariaperochie), Rosstars (Rossum), Dynamo Tubbergen en WVC Volley (Wierden). De editie van 2021 is door corona helaas komen te vervallen.

Editie 2022

Datumwordt nader bekend gemaakt
Tijdstipwordt nader bekend gemaakt
LocatieIISPA Topsporthal
Deelnemerswordt nader bekend gemaakt
Toegangwordt nader bekend gemaakt

Persaccreditatie

Journalisten en (pers)fotografen zijn van harte welkom. De organisatie stelt het op prijs als zij zich vooraf aanmelden (zie rechterzijde van deze webpagina voor de contactgegevens). Na aanmelding zal er bij de ingang een accreditatie klaar liggen. De toegang voor vooraf aangemelde pers is gratis.

Vragen over de Twente Cup? Wij helpen je graag verder! Neem contact op met Sander ten Tusscher.

Sander ten Tusscher

Medewerker Sport & Evenementen

s.tentusscher@sportbedrijfalmelo.nl
0546 711913