AQUASPORTINSTRUCTEUR

4 uur per week (Dinsdag- en donderdagavond 18.15 – 20.15)

Haal jij alles uit de kast om een te gekke aquasportles te geven? Staat het zwemwater nooit stil met jou in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  Wij zoeken een nieuwe collega voor 4 uur per week. Wellicht perfect te combineren met je gezin, studie of een andere baan. Ook al werk je een paar uurtjes in de week, je wordt helemaal opgenomen als volwaardige collega. Van personeelsfeesten tot mogelijkheden voor bijscholingen, je hoort er voor ons helemaal bij.

Wat ga je doen?

Met jouw energie en enthousiasme breng je verschillende zwemmers in beweging door het geven van aquasportlessen (o.a. Aqua Move, Aqua Fit en Aqua Jogging). Je zorgt voor een goede afwisseling en creëert die sportieve én vrolijke sfeer. Kortom, je maakt van elke les een succes. Voor de een betekent dat gezelligheid en voor de ander kan het gaan om maximale resultaten, zoals conditie en/of vetverbranding. Bij ons maakt het niet uit wat het doel is, jij als aquasportinstructeur weet wat de behoeftes zijn van jouw zwemmers.  Daarnaast dagen wij je uit om jouw bruisende ideeën de vrije loop te laten over de kansen binnen de aquasportlessen.

Wie-ben-jij

Wie ben jij?

Een gedreven, enthousiaste, sportieve professional met oog voor onze gasten. Je daagt jezelf uit om elke les het beste uit jezelf te halen voor onze zwemmers. Je bent vriendelijk en weet zo zwemmers aan jou te binden. Geen les is bij jou hetzelfde. Je werkt goed samen in een team en daar waar het nodig is help je jouw collega’s. Je hebt ervaring of een opleiding op het gebied van aquasport of sportlessen op muziek.

Wie zijn wij?

Sportbedrijf Almelo is de verbinder en de kennispartner rondom sport, bewegen en gezondheid in Almelo. Met meer dan 60 collega’s werken we dagelijks in de mooie wereld van sport, bewegen en gezondheid. Zo stimuleren we sport- en beweegdeelname van jong tot oud. We initiëren in samenwerking met andere partners talloze activiteiten, van zwemlessen tot wandelprojecten en alles wat daar tussenin zit. Ook beheren, exploiteren en verhuren we binnensportaccommodaties, zoals gymlokalen maar ook grote accommodaties als zwembad Het Sportpark en topsportcentrum de IISPA. Op deze wijze brengen en houden we zoveel mogelijk Almeloërs voortdurend in beweging. Samen op weg naar een gezonde toekomst!

In zwembad Het Sportpark neemt naast het zwemonderwijs aquasport een belangrijke plaats in. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige zwemlessen, waarbij plezier het belangrijkste onderdeel is. Recreatief zwemmen en diverse aquasportactiviteiten komen in ruime mate aan bod. In 2022 heeft de gemeente Almelo het voornemen om te starten met de bouw van een prachtig nieuw zwem- en sportcomplex Het Sportpark.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie met ontwikkelmogelijkheden/scholingsmogelijkheden voor jezelf
 • Een sportieve werkomgeving op zwembad Het Sportpark

   

 • Een informele werksfeer in een dynamische omgeving met veel sportieve en enthousiaste collega’s en gasten

   

 • Naast het werk, hebben wij ook plezier met elkaar o.a. personeelsfeesten, samen sporten, teamlunch, borrels en diverse (sport)activiteiten
 • Salaris conform CAO Zwembaden schaal 4 of 5 (afhankelijk van je werkervaring)
 • Een compleet te gek nieuw zwembad medio 2025

DIRECT

SOLLICITEREN

Past deze functie bij jou?
Dan komen we graag met jou in contact! Verras ons met een kort persoonlijke motivatie en CV. Wie weet zitten wij binnenkort samen aan tafel voor een eerste kennismaking. Mail voor 14 maart naar Karin Kok (P&O)  k.kok@sportbedrijfalmelo.nl

Liever eerst contact?
Dat kan natuurlijk ook. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rianne Lubbers (coördinator Zwembad) 06-23 59 84 44.  UPLOAD HIER JE CV
  max. 1 Mb in Word of PDF
  UPLOAD HIER JE MOTIVATIEBRIEF
  max. 1 Mb in Word of PDF