STAGIAIR

FACILITAIRE DIENST

Periode: september 2022 – mei 2023 (afhankelijk van soort stage)
Welke opleiding & jaar: Facilitaire dienstverlening, facilitair medewerker, facilitair management, schoonmaakopleidingen of -cursussen

Wil jij alles leren rondom gastheerschap en schoonmaak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een stagiair voor de afdeling Facilitaire Dienst. Van ruimtes schoonmaken tot het verrichten van klein onderhoud in onze sportaccommodaties: we leren je alle ins en outs van het vak!

Wat ga je doen?

Onze medewerkers Algemene Dienst zijn het visitekaartje van ons bedrijf en daar maak jij onderdeel van uit. Bij ons krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen als medewerker in de Facilitaire Dienst, qua gastheerschap en schoonmaakactiviteiten. Zo draag jij er aan bij dat iedereen binnen onze sportaccommodaties zijn werk of sport goed kan doen. Jouw taken zien er zo uit:

 • Bezoekers of collega’s praktisch helpen bij hun verblijf of werk
 • Ruimtes schoonmaken en -houden
 • Gebruiksklaar maken van ruimtes
 • Klein onderhoud
 • Planning
 • Ondersteunen van de catering
Wie-ben-jij

Wie ben jij?

Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Bij jou komt niemand snel iets tekort. Ook heb je oog voor het gebouw, de omgeving en je collega’s. Jouw handen gaan automatisch uit de mouwen: jij schakelt snel, je bent flexibel en leergierig. Kortom, je bent een echte regelaar. Enige ervaring met schoonmaak of gastheerschap is een pre.

Wie zijn wij?

Sportbedrijf Almelo is de verbinder en de kennispartner rondom sport, bewegen en gezondheid in Almelo. Met meer dan 65 collega’s werken we dagelijks in de mooie wereld van sport, bewegen en gezondheid. Zo stimuleren we sport- en beweegdeelname van jong tot oud. We initiëren in samenwerking met andere partners talloze activiteiten, van zwemlessen tot wandelprojecten en alles wat daar tussenin zit. Ook beheren, exploiteren en verhuren we binnensportaccommodaties, zoals gymlokalen maar ook grote accommodaties als zwembad Het Sportpark en topsportcentrum de IISPA. Op deze wijze brengen en houden we zoveel mogelijk Almeloërs voortdurend in beweging. Samen op weg naar een gezonde toekomst!

Wat bieden wij?

 • Een team vol sportieve en enthousiaste collega’s, die het tijdens en na het werk gezellig maken.
 • Alle mogelijkheden om je uit te leven in het zwembad en onze fitnesszaal.
 • Deelname aan onze epische Personeelsdag (mits dit in jouw stageperiode valt).

   

 • Een lidmaatschap van onze actieve personeelsvereniging Time Out.
 • Volop kansen om je van je sportiefste kant te laten zien tijdens teamuitjes en toernooien.

Wij leiden spelbepalers op!

Voor veel sportverenigingen is de jeugdopleiding de levensader. Ook wij hechten veel waarde aan talent. We zijn daarom een Erkend Leerbedrijf en bieden elk jaar diverse studenten een stageplaats binnen onze organisatie aan. Interesse? Solliciteer en wie weet scouten wij jou!

DIRECT

SOLLICITEREN

Past deze stageplaats bij jou? Dan komen we graag met jou in contact! Maak ons vóór 1 mei blij met een persoonlijke motivatie en CV. Wie weet zitten wij binnenkort samen aan tafel voor een eerste kennismaking.  UPLOAD HIER JE CV
  max. 1 Mb in Word of PDF
  UPLOAD HIER JE MOTIVATIEBRIEF
  max. 1 Mb in Word of PDF