STAGIAIR

HR

Periode: september 2022 – januari 2023
Welke opleiding & jaar: Saxion Hogeschool, Human Resource Management (leerjaar 3)

Word jij blij van werving & selectie en wil je graag meehelpen met diverse HR projecten? We zijn op zoek naar een enthousiaste HR-student die in een sportieve omgeving de kneepjes van het vak wil leren.

Wat ga je doen?

Je loopt mee met onze HR-medewerker, waarmee je een uniek kijkje in onze keuken krijgt. Je beantwoordt verschillende vragen van collega’s en denkt mee over HR-gerelateerde vraagstukken. Zo krijg je de kans om zelf zaken op te pakken en mee aan de slag te gaan. Van werving & selectie tot duurzaamheid & vitaliteit. Ideaal om zo op een breed vlak werkervaring op te doen!

 • Je geeft beweeglessen aan beweeggroepen.
 • Je begeleidt deze deelnemers richting een gezonde leefstijl.
 • Je schrijft een projectplan over de toekomstige borging van deze beweeggroepen.
Wie-ben-jij

Wie ben jij?

Je werkt graag in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je toont initiatief, bent leergierig en vindt het leuk om de theorie van school aan onze praktijk te koppelen.

Wie zijn wij?

Sportbedrijf Almelo is de verbinder en de kennispartner rondom sport, bewegen en gezondheid in Almelo. Met meer dan 65 collega’s werken we dagelijks in de mooie wereld van sport, bewegen en gezondheid. Zo stimuleren we sport- en beweegdeelname van jong tot oud. We initiëren in samenwerking met andere partners talloze activiteiten, van zwemlessen tot wandelprojecten en alles wat daar tussenin zit. Ook beheren, exploiteren en verhuren we binnensportaccommodaties, zoals gymlokalen maar ook grote accommodaties als zwembad Het Sportpark en topsportcentrum de IISPA. Op deze wijze brengen en houden we zoveel mogelijk Almeloërs voortdurend in beweging. Samen op weg naar een gezonde toekomst!

Wat bieden wij?

 • Een team vol sportieve en enthousiaste collega’s, die het tijdens en na het werk gezellig maken.
 • Alle mogelijkheden om je uit te leven in het zwembad en onze fitnesszaal.
 • Een lidmaatschap van onze actieve personeelsvereniging Time Out.
 • Deelname aan onze epische Personeelsdagen.
 • Volop kansen om je van je sportiefste kant te laten zien tijdens teamuitjes en toernooien.

Wij leiden spelbepalers op!

Voor veel sportverenigingen is de jeugdopleiding de levensader. Ook wij hechten veel waarde aan talent. We zijn daarom een Erkend Leerbedrijf en bieden elk jaar diverse studenten een stageplaats binnen onze organisatie aan. Interesse? Solliciteer en wie weet scouten wij jou!

DIRECT

SOLLICITEREN

Past deze stageplaats bij jou? Dan komen we graag met jou in contact! Maak ons vóór 1 mei blij met een persoonlijke motivatie en CV. Wie weet zitten wij binnenkort samen aan tafel voor een eerste kennismaking.  UPLOAD HIER JE CV
  max. 1 Mb in Word of PDF
  UPLOAD HIER JE MOTIVATIEBRIEF
  max. 1 Mb in Word of PDF