STAGIAIR

ZWEMINSTRUCTEUR

Periode: september 2022 – mei 2023
Welke opleiding & jaar: Vacature stagiair Zweminstructeur

“Ik ga zwemmen…” Als deze lyric op jouw lijf is geschreven, dan is deze stage in het zwembad wellicht iets voor jou. Van zwemlessen voor kinderen tot zwemactiviteiten voor ouderen: jij maakt van elke dag een feestje. We bieden twee studenten een mooie stageplaats als stagiair Zweminstructeur aan. Bovendien krijg je alle kansen om van deze stage je uiteindelijke (bij)baan te maken!

Wat ga je doen?

Jouw ultieme missie is om kinderen met veel plezier op weg naar een zwemdiploma te helpen. Door jou durven ze door dat enge gat en zwemmen ze eenvoudig met kleren aan. Ook bied je ondersteuning bij diverse zwemactiviteiten, – evenementen en doelgroepenlessen. Zo zien jouw taken er globaal uit:

 • Ondersteunen bij zwemlessen.
 • Ondersteunen bij zwemactiviteiten, -evenementen en doelgroepenlessen.
 • Toezicht houden.
Wie-ben-jij

Wie ben jij?

Rondvliegende waterspetters, rumoer, kinderen die je het hemd van het lijf vragen… De hectiek van een zwemles geeft jou energie voor 10. Je vindt het top om kinderen op speelse wijze wat bij te brengen. Je werkt graag in teamverband en je spreekt makkelijk mensen aan.

Wie zijn wij?

Sportbedrijf Almelo is de verbinder en de kennispartner rondom sport, bewegen en gezondheid in Almelo. Met meer dan 65 collega’s werken we dagelijks in de mooie wereld van sport, bewegen en gezondheid. Zo stimuleren we sport- en beweegdeelname van jong tot oud. We initiëren in samenwerking met andere partners talloze activiteiten, van zwemlessen tot wandelprojecten en alles wat daar tussenin zit. Ook beheren, exploiteren en verhuren we binnensportaccommodaties, zoals gymlokalen maar ook grote accommodaties als zwembad Het Sportpark en topsportcentrum de IISPA. Op deze wijze brengen en houden we zoveel mogelijk Almeloërs voortdurend in beweging. Samen op weg naar een gezonde toekomst!

Wat bieden wij?

 • Een team vol sportieve en enthousiaste collega’s, die het tijdens en na het werk gezellig maken.
 • Alle mogelijkheden om je uit te leven in het zwembad en onze fitnesszaal.
 • Deelname aan onze epische Personeelsdag (mits dit in jouw stageperiode valt).

   

 • Een lidmaatschap van onze actieve personeelsvereniging Time Out.
 • Volop kansen om je van je sportiefste kant te laten zien tijdens teamuitjes en toernooien.
 • Uitzicht om van deze stage je uiteindelijke (bij)baan te maken!

Wij leiden spelbepalers op!

Voor veel sportverenigingen is de jeugdopleiding de levensader. Ook wij hechten veel waarde aan talent. We zijn daarom een Erkend Leerbedrijf en bieden elk jaar diverse studenten een stageplaats binnen onze organisatie aan. Interesse? Solliciteer en wie weet scouten wij jou!

DIRECT

SOLLICITEREN

Past deze stageplaats bij jou? Dan komen we graag met jou in contact! Maak ons vóór 1 mei blij met een persoonlijke motivatie en CV. Wie weet zitten wij binnenkort samen aan tafel voor een eerste kennismaking.  UPLOAD HIER JE CV
  max. 1 Mb in Word of PDF
  UPLOAD HIER JE MOTIVATIEBRIEF
  max. 1 Mb in Word of PDF