0. VAKLEERKRACHT OP SCHOOL Header.jpg

Vacature Vakleerkracht Bewegingsonderwijs / Buurtsportcoach Jeugd - 24 uur

Alleen gymlessen draaien? Zeker niet! Bij ons ben je ook druk in de weer met het organiseren van sportactiviteiten na schooltijd. Op het schoolplein, in het zwembad of op een Cruyff Court: jij en je 23 collega’s van Team Sport & Gezondheid zijn in jullie herkenbare oranje outfit door heel Almelo te vinden. Met deze collega’s bedenk je te gekke activiteiten, spar je over nog leukere lessen en haal je soms een geintje uit.

 

Wat ga je doen?

Dankzij jouw creatieve gymlessen en naschoolse activiteiten ben je al snel een bekende Almeloër onder de jeugd. Over straat lopen zonder door kinderen herkend te worden, is er na een paar weken niet meer bij. Je hebt de vrijheid om je eigen lessen te bedenken en daar maak je elke dag maximaal gebruik van. Je geeft les aan leerlingen uit het primair onderwijs.

Na schooltijd stap je op de fiets om op het pleintje in de buurt een sportactiviteit te verzorgen. Daarna ga je door naar ons kantoor op de IISPA. Hier brainstorm je nog met een paar collega’s. Hoe krijgt jouw collega Marlies wel al haar leerlingen aan het koprollen? Zo leren jullie als echte vakidioten van elkaar.


Balkje Wie ben jij2.jpg

Jij hebt geen skippybal nodig om elke ochtend de gymzaal binnen te stuiteren. Jij maakt jouw gymlessen voor elk kind uitdagend. Voor een goede planning draai jij je hand niet om. Het papiertje met lesbevoegdheid heb jij al in de pocket, of je staat op het punt om die te halen.

 

 Balkje Wie zijn wij2.jpg

Zorg jij goed voor de Almelose kinderen? Dan zorgen wij goed voor jou. Bij Sportbedrijf Almelo geloven we dat je altijd kunt blijven leren. Wil jij een extra cursus volgen? Of wil je met andere collega’s een speciale workshop bijwonen? Trek aan de bel, dan regelen we dat.

Rond een uurtje of 3 is het op kantoor gedaan met de rust. Jij en de andere buurtsportcoaches komen dan binnen. Jochem rijdt nog een extra rondje op één van de steps voordat ie ze opbergt. Naast Jochem heb je nog 22 andere collega’s die hun auto uitladen, toernooien voorbereiden of samen een bakkie koffie drinken en hun voorspellingen delen over de komende wedstrijd van Heracles of Ajax.

We snappen dat het soms gênant kan zijn, maar af en toe verwachten we je wel in een TikTok-filmpje. Zo hebben we op onze gele trap al meer dan 14.000 views bij elkaar gedanst.

 

Wat bieden wij?
  • € 2.908,- tot € 4.500,- bruto per maand (salaris CAO Zwembaden schaal 7, met toeslag CAO Primair Onderwijs)

  • Genoeg sport om je heen! Na het werk kun je je uitleven in onze fitnesszaal en zwembad. Of ga met collega’s mee een rondje wielrennen of mountainbiken. En natuurlijk strijd jij voor die basisplaats tijdens ons jaarlijkse lerarenvolleybaltoernooi

  • Je komt te werken in een team waar we het met elkaar ook gezellig maken na het werk. Zoals samen feesten, borrelen, sporten en teamuitjes. Onze personeelsvereniging staat niet stil!

Balkje Direct Solliciteren2.jpg

Vertel het ons! Mail, bel of app Karin Kok (HR) dan vóór 27 november 2023. Wij hoeven geen saaie motivatiebrieven. Vertel ons gewoon over jezelf. Waar kom je vandaan? Wat vind jij nou echt leuk om te doen? Wie weet zitten wij dan binnenkort samen aan de koffie.

 

Karin Visite.png

Bellen!     Mailen! 

 

Vragen over de functie?

Neem dan contact op met: : Judith van Egmond, teamondersteuner Sport & Gezondheid 

Judith HR2.png

Bellen!     Mailen!