ZWEMINSTRUCTEUR

24-38 uur p/wk (zowel parttime als fulltime mogelijk, uren in overleg)

Spetteren, trappelen, duiken en drijven… Leer jij kinderen graag de basisprincipes van het zwemmen? En vind jij het leuk om via aquasportlessen anderen in beweging te brengen? Bij ons krijg je alle ruimte om van elke les een feestje te maken. Grijp je kans en solliciteer op deze te gekke functie!

Wat ga je doen?

Jij bent aan zet om jonge kinderen een kansrijke start in het water te geven. Je staat te popelen om hen het plezier in zwemmen te laten ontdekken. Naast deze jonge doelgroep breng je ook verschillende andere zwemmers in beweging. De volgende taken wachten op jou:

 • Je verzorgt wekelijks verschillende zwemlessen binnen het zwem ABC. Hierbij staat het plezier van het kind centraal
 • Je houdt de voortgang van jouw zwemleskinderen bij in ons leerlingvolgsysteem. Je stuurt bij waar nodig en bespreekt dit met de ouders en/of verzorgers
 • Met jouw aanstekelijke enthousiasme breng je verschillende zwemmers in beweging door het geven van aquasportlessen aan verschillende doelgroepen. Denk aan Ouder & Kind Zwemmen, Aqua Move, Aqua Fit en Aqua Jogging
 • Natuurlijk houd jij tijdens en buiten  de lessen de veiligheid in het zwembad continu in de gaten
Wie-ben-jij

Wie ben jij?

Dat zwemmen leuk is, staat voor jou als een paal boven water. Jij krijgt het kroost op een speelse manier in beweging. Jouw pedagogische en didactische skills zijn dik in orde. Uiteraard heb je affiniteit met de verschillende doelgroepen. Ook draai je je hand niet om voor het voorbereiden van een gave les en kom je uit jezelf met dondersmooie, nieuwe ideeën.

Daarnaast:

 • Heb je een diploma, met de bevoegdheid om zwemles te mogen geven
 • Ben je in het bezit van een EHBO-diploma
 • En ben je in staat om de zwemtest met succes te voldoen

Wie zijn wij?

Sportbedrijf Almelo is de verbinder en de kennispartner rondom sport, bewegen en gezondheid in Almelo. Met meer dan 65 collega’s werken we dagelijks in de mooie wereld van sport, bewegen en gezondheid. Zo stimuleren we sport- en beweegdeelname van jong tot oud. We initiëren in samenwerking met andere partners talloze activiteiten, van zwemlessen tot wandelprojecten en alles wat daar tussenin zit. Ook beheren, exploiteren en verhuren we binnensportaccommodaties, zoals gymlokalen maar ook grote accommodaties als zwembad Het Sportpark en topsportcentrum de IISPA. Op deze wijze brengen en houden we zoveel mogelijk Almeloërs voortdurend in beweging. Samen op weg naar een gezonde toekomst!

Plan nieuw zwembad

We bieden kwalitatief hoogwaardige zwemlessen, waar plezier het belangrijkste onderdeel van vormt. Ook recreatief zwemmen en diverse aquasportactiviteiten komen in ruime mate aan bod. Ook zijn we blij met de komst van een gloednieuw zwembad. Gemeente Almelo heeft opdracht gegeven voor het bouwen van een prachtig zwem- en sportcomplex Het Sportpark. Dat geeft ons veel meer mogelijkheden voor aquasport, zwemlessen en andere activiteiten op en rond het water.

Wat bieden wij?

 • Salaris conform Cao Zwembaden schaal 5
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 netto per km
 • In de toekomst een spiksplinternieuw zwembad, vol vertier en recreatiemogelijkheden voor onze bezoekers
 • Alle ruimte en (bij)scholingsmogelijkheden om binnen ons bedrijf te groeien
 • Een leuke werkvloer op Het Sportpark te Almelo, vol sportieve en enthousiaste collega’s. Met elkaar maken we het ook na het werk gezellig, door bijvoorbeeld samen te sporten, borrelen of uit te gaan.
 • Een actieve personeelsvereniging en een levendige vitaliteitswerkgroep
 • Alle mogelijkheden om je uit te leven in ons zwembad en onze fitnesszaal

DIRECT

SOLLICITEREN

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over deze baan? Dan komen we graag met jou in contact! Maak ons zo snel mogelijk blij met een persoonlijke motivatie en CV. Wie weet zitten wij binnenkort samen aan tafel voor een eerste kennismaking.

Werkt onderstaand contactformulier niet? Mail dan je sollicitatie direct naar Karin Kok via k.kok@sportbedrijfalmelo.nl  UPLOAD HIER JE CV
  max. 1 Mb in Word of PDF
  UPLOAD HIER JE MOTIVATIEBRIEF
  max. 1 Mb in Word of PDF