ZWEMINSTRUCTEUR

20- 32 uur per week (uren zijn in overleg)

Aan de badrand voel jij je als een vis in het water. Leuke zwemlessen schud jij zo uit je mouw. Jij laat kinderen lachen en helpt ze door dat enge gat. Naast zwemlessen geef je ook lessen Aquasport. En trouwens: over een paar jaar openen we een gloednieuw zwembad. Dat kan zomaar eens jouw werkplek worden!

Wat ga je doen?

Als zweminstructeur sta je te popelen om kinderen met plezier te leren zwemmen. Het ene kind vindt het nog spannend, de ander heeft er zin in. Maar dat is voor jou geen probleem. Je begint de les met een leuk spelletje “pas op voor de krokodillen!” Vervolgens klauteren op een vlot. En wie maakt het grootste bommetje? Al snel zie je blije gezichten boven het water. Daar doe je het voor.

Na de zwemles geef je een denderende les Aquasport. Tussendoor drink je met collega’s een bakje koffie. Dan gaat het over het Beweegfestival in de kerstvakantie. Wat voor spektakel in het water kunnen jullie verzinnen? Je sluit de dag af met een kleine bijrol in het nieuwste TikTok-filmpje van een collega. Je merkt het al: ons werk is afwisselend.

Wie-ben-jij

Wie ben jij?

Waterspetters, rumoer, kinderen die jou 100 vragen stellen… De gezellige drukte van een zwemles geeft jou veel energie. Jij leert kinderen graag wat bij. Je vindt het leuk om in een klein team te werken. Je spreekt makkelijk mensen aan. Oftewel, jij hebt zin om met deze baan te beginnen.

Wie zijn wij?

Zorg jij goed voor onze badgasten? Dan zorgen wij goed voor jou. Bij Sportbedrijf Almelo geloven we dat je altijd kunt blijven leren. Wil jij een extra cursus volgen? Of wil je met andere collega’s een speciale workshop bijwonen? Trek aan de bel, dan regelen we dat.

Ook vinden we het belangrijk dat elke collega zich thuis voelt. Zo maken we tijd voor elkaar. En dan horen jouw collega’s graag wat jouw weekendplannen zijn. Hoe je verjaardagsfeestje was. Wat jij van de rechtsback van Heracles Almelo vond. Of dat je wat minder in je vel zit omdat je hond gisteren is overleden. Noaberschap noemen we dat hier.

Wat bieden wij?

  • Salaris CAO Zwembaden schaal 5 (van €184,32 tot € 2.700,-  bruto per maand 38 uur)
  • Reiskostenvergoeding
  • Je kunt kiezen hoeveel uur je bij ons aan de slag wilt gaan. Daar hebben we het graag met jou over
  • Er komt een nieuw zwembad! Dat maakt jouw werk alleen maar leuker
  • Tijd voor elkaar: zo lunchen we vaak samen
  • Genoeg sport om je heen! Na het werk kun je je uitleven in ons zwembad of onze fitnessruimte. Of ga met collega’s mee een rondje wielrennen of mountainbiken. En natuurlijk strijd jij voor die basisplaats tijdens het beachvolleybaltoernooi deze zomer
  • Ook na het werk maken we het met elkaar gezellig. Zoals samen feesten, borrelen, sporten en teamuitjes. Onze personeelsvereniging staat niet stil!

Past deze stageplaats bij jou? Laat het ons dan weten! Mail, bel of app Karin Kok (HR) dan vóór 9 december. Wij hoeven geen saaie motivatiebrieven. Vertel ons gewoon over jezelf. Waar kom je vandaan? Wat vind jij nou echt leuk om te doen? Wie weet zitten wij dan binnenkort samen aan de koffie.

VRAGEN OVER

de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met:

Karin Kok, afdeling P&O
k.kok@sportbedrijfalmelo.nl  |  06-86810500

VRAGEN OVER

de stage?

Neem dan contact op met:

Guan Schoutese, Manager Zwembad
g.schoutese@sportbedrijfalmelo.nl | 06-45774675