Level Up

Uitdaging en plezier

Vakleerkracht op School

Wij werken samen met 17 basisscholen in de gemeente Almelo, waar onze medewerkers actief zijn als vakleerkracht bewegingsonderwijs. De lessen bewegingsonderwijs worden op een actieve, uitdagende en plezierige manier ingericht.

Aantrekkelijke en actieve gymlessen op school

Wij hechten grote waarde aan het mogelijk en toegankelijk maken van sport en bewegen voor iedere inwoner van Almelo. Bewegen in het onderwijs legt hiervoor de basis.

Onze vakleerkrachten

Momenteel werken wij samen met 20 basisscholen in de gemeente Almelo, waar onze medewerkers actief zijn als vakleerkracht bewegingsonderwijs. Onze medewerkers organiseren de lessen bewegingsonderwijs op een aantrekkelijke en actieve manier. Ook draagt de vakleerkracht bewegingsonderwijs zorg dat elke leerling op zijn/haar eigen niveau kan bewegen. Al onze medewerkers hebben een eerstegraads gymbevoegdheid en zijn in staat leerlingen de juiste motorische vaardigheden leren. Als school ben je verzekerd van goede gymlessen terwijl de groepsleerkracht zich kan richten op andere taken.

Meer dan alleen lesgeven

Naast het lesgeven houdt de vakleerkracht bewegingsonderwijs zich bezig met een naschools beweegaanbod, de aanvraag van Gezonde School en andere zaken op het gebied van sport, bewegen en gezondheid op de scholen. Tevens zorgt hij/zij ervoor dat de lijntjes met de andere vakleerkrachten in de gemeente kort zijn zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van het aanbod binnen de gemeenten.

Femke Keupink

Manager Sport & Gezondheid

f.keupink@sportbedrijfalmelo.nl
0611774540

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder! Neem voor vragen contact op met Femke Keupink