Verenigingen 2 900x400

Samen bouwen aan het sport- en beweegaanbod

De wereld van sport en bewegen is in ontwikkeling. Dit is herkenbaar en merkbaar voor praktisch alle sportclubs. Een mix van traditie en vernieuwing maakt het mogelijk om in te spelen op deze ontwikkeling. Zo brengen we meer mensen in beweging en bouwen we samen aan de nieuwe wereld van sport en bewegen!

Wat doen wij?

Wij zetten ons in om clubs te helpen zichzelf te ontwikkelen op weg naar een vitale en toekomstbestendige sportclub! Door gesprekken met clubs aan te gaan over de toekomst, kennis en expertise te delen en ontwikkelen gaan wij clubs helpen bij hun eigen proces.

PIJLER 1:
We verbinden de sectoren en gaan in gesprek over de actieve rol die sportparken (clubs) kunnen vertolken. Hierbij brengen we de kansen in kaart, waarbij de clubs onderdeel zijn van een groter plaatje. We helpen clubs op deze manier een grotere actieve waarde te vertolken.

PIJLER 2:
We gaan met clubs in gesprek over de toekomst. Wat is er nodig om een toekomstbestendige en vitale sportclub te kunnen zijn? We gaan de club inspireren en begeleiden bij dit proces, maar het belangrijkste is dat de club eigenaar is van dit proces.

PIJLER 3:
Met de club gaan we op zoek naar manieren om het sport- en beweegpalet in Almelo te updaten en uit te breiden. Twee vragen staan hierbij centraal: Bij welke doelgroepen voelt de club zich aangesproken/aangetrokken? Hoe sluit de club beter aan bij de vraag? Wij begeleiden de club in dit proces.

Ruben
Luc Portret 250x250

Luc Nijhuis

Buurtsportcoach beweegaanbod
l.nijhuis@sportbedrijfalmelo.nl
06-40151281

Regio Noordoost Almelo: Aadorp, Schelfhorst, Sluiterveld, Noorderkwartier, Binnenstad, Hofkamp

Laatste nieuws voor clubs

Liever het laatste nieuws in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!