AlgemeenBouwen aan leden

Verenigingstraject: ‘Bouwen aan leden’ start in de week van 11 januari

Dit seizoen starten wij met het begeleiden van 3 trajecten voor verenigingen. Deze trajecten richten zich op leden, vrijwilligers en beleid.

๐˜ฝ๐™ค๐™ช๐™ฌ๐™š๐™ฃ ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™‡๐™š๐™™๐™š๐™ฃ is het eerste ondersteuningstraject waar wij mee starten. Dit traject start in de week van 11 januari.

Wat houdt het traject in?

De wereld van het sportaanbod is in beweging. De tijd waarin verenigingen erop kunnen rekenen dat nieuwe leden, ondanks nauwelijks wijzigend sportaanbod of ledenvoordelen, blijven komen en jaar op jaar hun lidmaatschap verlengen ligt achter ons. Factoren als demografische veranderingen, individualisering en sociale media zijn van invloed op het sportgedrag. Bij bouwen aan leden gaan we analyseren, ontwikkelen en uitvoeren om aantrekkelijk te blijven en te worden voor (nieuwe) leden.

Ook meedoen aan dit traject?

Zorg er dan voor dat je:

– Vรณรณr 20 december je interesse kenbaar maakt door een mail te sturen naar Petra Bruggeman, via p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl
– Een werkgroep opricht met 3 tot 5 leden, indien mogelijk verenigingsbreed (bestuurder, lid, vrijwilliger). Met deze werkgroep neem je gedurende 3 maanden deel aan 3 รก 4 (online) bijeenkomsten.