Vrijwilliger in het zonnetje

Gerry Vredeveld

Leden en vrijwilligers zijn voor sportverenigingen van onschatbare waarde. Daarom geven wij, als Sportbedrijf Almelo, graag bijzondere leden/vrijwilligers van Almelose Sportverenigingen een podium.

Hoewel kerst inmiddels al ver achter ons ligt, zijn er nog steeds engeltjes om ons heen! Bij Oranje Nassau hebben ze zo’n engel lopen; al dik 6 jaar lang schuwt Gerry de vieze kleedkamers van hun clubgebouw niet. Sterker nog, iets dat normaal een taak is voor 4 personen (de toiletten, de kantine, de bar… Eigenlijk het hele clubgebouw) maakt zij helemaal in haar eentje schoon!

Maar wat nou zo gek is… Van de kleine 1200 leden bij Oranje Nassau, zijn er slechts een handjevol die Gerry kennen én zien wat zij allemaal in haar mars heeft. Zodra de leden zich vertonen en voor ‘nieuw werk’ zorgen (lees: de boel voorzien van gras, modder en kunstgraskorrels), is zij al lang weer vertrokken om later alles weer spic en span te maken.

Gerry is van Amerikaanse afkomst en naast haar Amerikaanse accent, brengt ze ook wat Amerikaanse gewoonten mee de werkvloer op. Zo was ze afgelopen Kerst verkleed als Kerstvrouw en maakt ze ook van Halloween en 4 juli iets speciaals!

Gerry is ONze topper, ONze engel” aldus bestuurslid Anja ter Beek. “Gerry verdient het om in het zonnetje gezet te worden voor haar tomeloze inzet.” Daarom is zij vandaag verrast door onze verenigingsondersteuner Petra met een bloemetje.

Ken jij iemand die zich met ziel en zaligheid voor de club inzet?

Geef hem/haar op via Petra Bruggeman en wie weet komen wij langs om diegene met een leuke attentie in het zonnetje te zetten!

Petra Bruggeman

Medewerker Verenigingsondersteuning & Actief Betrokken Club

p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl