Doe mee (als vrijwilliger óf deelnemer) tijdens fietslessen!

Om in een fietsland als Nederland mee te kunnen doen, vindt de gemeente Almelo het belangrijk dat iedereen kan fietsen. Om deze reden is er vorig jaar een start gemaakt met het aanbieden van fietslessen, gericht op inwoners van Almelo met een migratieachtergrond, die nog niet volledig en veilig deel kunnen nemen aan het verkeer.

Vanwege het succes wordt er in maart opnieuw gestart met de fietslessen. Sportbedrijf Almelo zet een professionele fietsdocent in en is op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen tijdens de fietslessen. Natuurlijk is dit ook een oproep voor mensen die graag fietsend deel willen nemen in het verkeer!

“Ik had maar één wens, en dat is leuke dingen met mijn kinderen kunnen ondernemen.”

Deze wens is zeker uitgekomen voor een deelneemster van de fietslessen. Leren fietsen is van groot belang om zelf mobiel te zijn en niet afhankelijk van het openbaar vervoer en anderen te zijn.

Lever jij hier als fietsdocent ook een bijdrage aan óf wil je graag deelnemen aan de fietslessen? Bij interesse, neem contact op met Kim van de Wiel van Sportbedrijf Almelo via 0546-711913 / 06-40045472 of mail k.vandewiel@sportbedrijfalmelo.nl