Almeloopjes

Wim Flierman vindt dankzij de 10 Almeloopjes het plezier in wandelen

Almeloër Wim Flierman (71) is de eerste verzilveraar van de 10 Almeloopjes! Hij heeft de afgelopen zomerperiode gebruikt om veelvuldig te wandelen, met de Almelose routes als leidraad.

Onderweg vond hij de juiste letters die het codewoord voor de beloofde verrassing vormden. “Ik wandelde voorheen zelden, maar nu stonden mijn benen elke keer te applaudisseren als ik weer op pad ging”, zo vertelt Wim nadat hij zich met het codewoord aan de balie van de IISPA heeft gemeld.

“Heerlijk! En de deadline om het gevonden codewoord te verzilveren was een goede stok achter de deur!”

Wim is al zestig jaar woonachtig in Almelo. “Tot mijn verrassing heb ik veel nieuwe plekjes ontdekt. Zo was de omgeving in Aadorp voor mij volledig nieuw.” Welk rondje maakte de meeste indruk op Wim? “Dat was toch wel het ommetje van De Doorbraak. Prachtig, zo langs het water.”

De 10 Almeloopjes

In samenwerking met verschillende wandelmoatjes hebben we 10 prachtige routes in en rondom Almelo uitgezet. We dagen Almelose wandelaars uit om in de zomerse maanden juli en augustus deze 10 Almeloopjes te bewandelen. Onderweg zijn letters te verzamelen, die samen één woord vormen. Op elke deelnemer die dit codewoord heeft weten te kraken, ligt een leuk prijsje te wachten.

Klik hier voor meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Kim de Wild

Kim de Wild

Medewerker Verenigingsondersteuning & Actief Betrokken Club

k.dewild@sportbedrijfalmelo.nl