voor de hele familie

Zwem4Daagse

Elk jaar organiseert Sportbedrijf Almelo de Nationale Zwem4Daagse; editie Almelo!
Tijdens de Zwem4Daagse kun je in het buitenbad van Het Sportpark 10 of 20 baantjes zwemmen.

Het leukste en sportiefste zwemevenement voor de hele familie!

Van 18 tot en met 21 juni organiseert Sportbedrijf Almelo, in samenwerking met Z&PV de Veene, de 46e editie van de Almelose Zwem4Daagse. Het evenement vindt plaats bij zwembad Het Sportpark in Almelo. Inschrijven is mogelijk tot en met 19 juni 2019.

Ook in de ochtenden

De Zwem4Daagse is een evenement voor jong en oud. Je ziet gezinnen zwemmen, maar ook oma’s en opa’s met hun kleinkinderen; voor iedereen is het mogelijk op zijn of haar eigen tempo de benodigde baantjes te komen zwemmen. Om dit familiegevoel te bevorderen, is het dit jaar ook mogelijk om in de ochtenden te zwemmen. Er kan van 7:00 tot 10:00 in het binnen- en buitenbad gezwommen worden en ’s avonds kan men van 18:00 tot 20:00 komen zwemmen.

Rekening gehouden met zwemmen in de middag? Het is mogelijk al vanaf 15:00 uur de benodigde baantjes te komen zwemmen.

Kan je een dagje niet zwemmen?

Is het voor jou niet mogelijk om op alle dagen te komen zwemmen? Geen nood, in dat geval is het mogelijk om dagen in te halen op de overige dagen!

Sportief randprogramma

Sportbedrijf Almelo organiseert naast het baantjeszwemmen ook een sportief randprogramma en elke avond krijgen de deelnemers een kleine versnapering aangeboden.

Midzomer Medaille Feest

De laatste dag van de Zwem4Daagse valt dit jaar samen met de langste dag van het jaar en wordt dan ook feestelijk afgesloten met een Midzomer Medaille Feest. Vanaf 18:00 uur barst het Midzomer Medaille feest los met muziek en feestelijke activiteiten.

50 jaar Zwem4Daagse

De Zwem4Daagse viert dit jaar landelijk haar 50-jarig jubileum. In 1970 nam Ruud van Feggelen, voormalige waterpolo-international en destijds bedrijfsleider van het Borgelerbad in Deventer, het initiatief om een Zwem4daagse te organiseren. De Zwem4Daagse bleek zo’n groot succes te zijn, dan Almelo hier vier jaar later op aansloot met de Almelose Zwem4Daagse. En nu, 50 jaar later, is de Zwem4Daagse nog steeds een populair evenement. Dit jaar zwemt er zelfs een deelneemster voor de 30e keer mee!

Neem vooral jouw ouders, opa, oma of andere supporters mee om gezamenlijk dit zwemfeestje te vieren! 

Datumwordt nader bekend gemaakt
Tijdstipwordt nader bekend gemaakt
LocatieHet Sportpark Almelo
Deelnamekosten in de voorverkoopwordt nader bekend gemaakt
Deelnamekosten tijdens het evenementwordt nader bekend gemaakt
Deelnamekosten abonnementhouderswordt nader bekend gemaakt

Inschrijven

De inschrijving is van start!

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Wil jij op de hoogte worden gehouden van komende Zwem4Daagses? Laat je e-mailadres bij ons achter, zodat wij je een berichtje kunnen sturen zodra de inschrijfperiode van start gaat!    Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor berichtgeving over de Zwem4Daagse.