Leren zwemmen met

Zwemles+

In opdracht van de Gemeente Almelo organiseren wij in samenwerking met Avedan een vangnetconstructie voor kinderen die in groep 7 en 8 van het basisonderwijs nog geen zwemdiploma hebben behaald of zwemonderwijs volgen.

Zwemles+

Goed kunnen zwemmen
is belangrijk!

In opdracht van de Gemeente Almelo organiseren wij iedere maandag van 16:00 -16:50 in samenwerking met Avedan een vangnetconstructie voor kinderen die in groep 7 en 8 van het basisonderwijs nog geen zwemdiploma hebben behaald of zwemonderwijs volgen. Zwemles+ helpt deze kinderen om toch zwemveilig en zwemvaardig te worden. De leerlingen worden opgeleid voor het zwemdiploma A.

Goed kunnen zwemmen is belangrijk!

Steeds vaker worden er verjaardagsfeestjes gevierd in een zwembad of gaan kinderen op schoolkamp naar een waterrijke omgeving, waar gezwommen kan worden. Om nog maar niet te spreken van het zoeken van verkoeling tijdens warme dagen? Helaas verdrinken er nog regelmatig kinderen en zelfs volwassenen op hete zomerdagen, omdat ze nooit hebben leren zwemmen.

Niets is zo vervelend voor een kind om al zijn of haar vriendjes te zien genieten van het zwemmen en zelf aan de kant te moeten blijven staan. Als uw kind op dit moment nog niet in het bezit is van een zwemdiploma en geen zwemles volgt, adviseren wij u om uw kind zo snel mogelijk aan te melden voor Zwemles+.

Gratis zwemmen

Na inschrijving en deelname aan Zwemles+ mag je kind elke zondagochtend onder begeleiding van een ouder of verzorger gratis zwemmen. In het belang van de veiligheid en het plezier van je kind, hopen wij van harte dat u gebruik wilt maken maakt van deze uitnodiging.

Tijden & tarieven

Wilt u meer weten over de tijden en tarieven?

Tijdenoverzicht
Tarievenoverzicht

Informatie

Heeft u vragen over zwemlessen neem dan met ons op.