0. BEACHALMELO Header.jpg

Zomers Almelo

BeachAlmelo en het Havenfestival samen dit jaar samen: Zomers Almelo!! 

Kom, geniet en doe mee tijdens Zomers Almelo! 

De bekende Beachweek en het Havenfestival wordt dit jaar samen georganiseerd onder de naam: Zomers Almelo. Het is een evenement met sport, muziek en entertainment voor iedereen. Alles is gratis en er zijn activiteiten voor jong en oud.

Dit jaar is Almelo ook speelstad van TeamNL Sport Experience. Met dit programma wil het NOC*NSF sport voor iedereen toegankelijk maken. En dat tegelijk met een topsportevenement, in dit geval de Eredivisie Beachvolleybal.

Op verschillende plekken in Almelo zijn activiteiten. Er zijn beachvelden en wateractiviteiten. De Landmacht en Marine laten bijzondere dingen zien, zoals een klimwand en een onderzeeër.

Er is een sportmarkt waar jong en oud lokale sporten kan proberen. Op het Foodplein kun je lekker wat eten en drinken. En er is een rommelmarkt; reserveer je plekje via www.almeloevents.nl

Optimist on Tour is er ook. Dit is voor kinderen tot 13 jaar die willen leren suppen, kanovaren en zeilen. Ze krijgen les van goede instructeurs. Het is een leuke manier om over water en watersport te leren.

Kinderen kunnen na school en in het weekend gratis meedoen. Ze moeten wel zwemdiploma A hebben. Ze kunnen zich inschrijven op de website: optimistontour.nl/inschrijven of op de locatie zelf.

Overdag is op meerdere plekken muziek te horen. En er zijn optredens van onder andere Emma Annelie en een aantal shantykoren. Op zaterdagavond is het extra feest met het zomeravondconcert van De Eendracht. Dit concert zal plaatsvinden bij het Stadslab Indië.

Voor meer informatie over het Bedrijvenvolleybaltoernooi, Horecatoernooi en de andere activiteiten op de beachvelden check je de website van BeachAlmelo!


Post Algemeen SQ.jpg