1.FIETSLESSEN Header.jpg

Fietslessen

Heb jij altijd al willen fietsen? Volg bij ons gratis fietslessen!

Om in een fietsland als Nederland mee te kunnen doen, is het belangrijk om goed te kunnen fietsen. Echter is fietsen niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarom bieden wij fietslessen aan voor iedereen die graag wil leren fietsen!

Wanneer zijn de fietslessen?

  • Elke maandag van 10:00 tot 11:30 uur bij de Thorbeckelaan 186 (we verzamelen bij Eninver, Apollolaan 1).
  • Iedere dinsdag van 13:00 tot 14:30 uur. De locatie is hetzelfde

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bernd, zie hieronder zijn contactgegevens.

 

Bisiklet kullanmayı öğrenmek istiyorsanız, Sportbedrijf’den düzenlenecek olan kurslara kayıt ola bilirsiniz. Kayıt olduktan sonra kurs öğretmeni sizinle iletişime geçecektir. Kurs ücretsizdir.

هل ترغب في تعلم ركوب الدراجة الهوائية؟  شارك في دروس ركوب الدراجات بالشركة الرياضية ألميلو. يمكنك التسجيل هنا.

بعد التسجيل سيتصل بك مدرس الدراجات للمشاركة في الدروس, فهي مجانية!

Participate in the bicycle lessons from Sportbedrijf Almelo. If you wish to participate sign up here. A bicycle teacher will reach out to you. The bicycle lessons are free of charge.

Ervaring van een deelnemer

“Ik ben Remy en ik kom uit de Filipijnen. Toen ik opgroeide in de Filipijnen vond men dat fietsen alleen iets voor mannen was en heb ik het nooit geleerd. Hier in Nederland raadde een vriendin mij aan om op fietsles te gaan. Ik wist niet dat dat bestond. Mijn man zocht op internet en vond de fietslessen op de  website van het Sportbedrijf. Hij mailde Jochem de Goeijen en in september ben ik gestart met fietsles.

In het begin dacht ik dat ik het niet zou kunnen en dacht ik erover om ermee te stoppen. Het was moeilijk maar Jochem moedigde me aan en vertelde me dat het zeker zou lukken als ik zou doorgaan met oefenen. En hij had gelijk: voor de kerst kon ik fietsen. Nog niet perfect, maar ik fietste. Bas en Jochem hebben veel geduld en ook Nishan helpt ook heel goed mee. Ik had nooit gedacht dat ik echt zou kunnen fietsen. Dankzij hen is mijn droom werkelijkheid geworden.”

 

Bernd Visite.png

Bellen!     Mailen!